Випимекс посрещнаха ученици в своя демонстрационен център

799
Випимекс посрещнаха ученици в своя демонстрационен център

 

ВИПИМЕКС ООД, гр. Плевен имаше удоволствието и честта да бъде домакин във своя новооткрит „Демонстрационен център за производствен и индустриален печат” на учениците от XIв клас специалност „Полиграфия“ на ПГАТ „Цанко Церковски“ – гр.Павликени, където се проведе открит урок по дигитални технологии на печат.“ – това сподели за Printguide.info г-н Пламен Русев, управител на ВИПИМЕКС ООД.

Учениците са се запознали отблизо с висок клас дигитална производствена машина Konica Minolta AccurioPrint C4065, предоставяща двустранен печат на различни печатни медии с висока производителност.

Голям интерес е предизвикала и дигиталната система за обогатяване с частичен UV лак MGI JETVARNISH 3D One, която предоставя ефектни дизайнерски решения на полиграфически издания с използване на релефен UV лак, и фолиа за топъл печат.

 

Накрая на урока всички ученици са получили персонални подаръци и сертификати за участие.

 

Ако желаете да се запознаете с възможностите на машините, заявете демонстрация директно към Випимекс на телефон 064/ 800 225. За повече информация вижте и профила на Випимекс в нашия онлайн каталог тук.

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.