Випимекс със сертификат Premium Partner

783
Випимекс със сертификат Premium Partner

 

И тази година Коника Минолта България организира традиционна партньорска конференция. На нея бяха представени резултатите за изминалата финансова година, пазарните данни за 2021 г. и предстоящите цели за 2022 г.

 

„Випимекс“ ООД за поредна година отчете много високи резултати в областта на дигиталния офисен печат. Смело навлиза сферата на производствения и индустриален печат и смарт видеонаблюдението.
За коректната си и усилена работа Випимекс ООД отново получи сертификат „Premium Partner“.

 

За контакти и заявки за демонстрации в шоурума на Випимекс:

гр.Плевен, ул.Дойран 160, ет.7
0879/393 055
064/800 225
ivo@vipimex.com

www.vipimex.com

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.