Отвориха регистрациите за Virtual drupa

295
Отвориха регистрациите за Virtual drupa

Виртуална drupa на 20-23 април 2021 е новият формат на традиционното изложение, което се провежда веднъж на 4 години в Дюселдорф.

Изложителите на drupa и заинтересовани компании от печатната индустрия вече имат възможност да се регистрират за участие във virtual.drupa. След като форматът живо на водещия световен търговски панаир трябваше да бъде отменен, drupa вече ще се проведе във виртуален формат от 20-23 април 2021 г. По време на четиридневното онлайн изложение компаниите ще представят себе си и своите продукти пред глобалната печатна общност, ще взаимодействат и съживят бизнеса си чрез контакти с важни потенциални клиенти и споделяне на експертни знания.

Компаниите вече могат да се регистрират за виртуалното изложение на адрес https://virtual.drupa.com. Основният пакет включва присъствие във виртуален щанд с представяне на фирмен профил, услугите и продуктите на компанията. Ключови думи, продуктови категории и видео презентации насочват заинтересованите страни към различните профили, които ще останат достъпни за информация и взаимодействие и след провеждането на след https://virtual.drupa.com. Онлайн шоурумът ще бъде достъпен в края на януари.

С помощта на осигурени бързи виртуални срещи, изложителите могат да взаимодействат лично със съществуващи и нови клиенти в Networking Plaza и да организират срещи след регистрацията. С този инструмент фирмите ще бъдат улеснени в първите си контакти.
В допълнение към изложбеното пространство и Networking Plaza, виртуалната drupa ви кани да споделите знания в зоната за конференции с най-добрите теми в Drupa Hotspots. Съпътстващата програма ще се провежда паралелно във всички дни на изложението.

Цената на пакет за изложител: 4 900 евро с вкл. ДДС
Пакетът включва представяне на компанията с фирмен профил; 4 видео срещи в дните на изложението; видео публикации и новини в портала на drupa и други маркетинг възможности. Можете да видите пълните условия за изложители тук.

Цената за посетители: безплатно. Посетителите могат да се регистрират до края на март 2021.

Източник: drupa.de

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.