WrapFest обяви спонсорите и партньорите на събитието

613
WrapFest обяви спонсорите и партньорите на събитието

Регистрацията за посетители за събитието WrapFest (Силвърстоун, 3-4 октомври 2024 г.) вече е отворена.

 

WrapFest

 

Като платинени спонсори бяха обявени Adapt, Amari Digital, All Print Suppliers, 3M, William Smith, Garware Hi-Tech Films и Global Paint Protection Films, които ще представят фолиа за облепяне на автомобили, както и инструменти и оборудване за процеса на облепяне на автомобили.

Златните спонсори Metamark, Avery Dennison и Grafityp, както и сребърният спонсор GSWF, също ще направят демонстрации на живо и съдържание в стил обучение на посетителите.

The Wrap Institute също се завръща като официален партньор на WrapFest за обучение и ще предоставя информация на демонстрационната писта Fespa, разположена в един от боксовете на пистата Силвърстоун.

WrapFest също така обяви, че HP ще бъде официален основен партньор за печат по време на състезанието World Wrap Masters UK, а производителят на фолио Carlas е обявен за негов продуктов партньор.

Дънкан Макоуан, ръководител на отдел „Маркетинг и събития“ във Fespa, заяви: „Горди сме, че тази година вече сме осигурили за спонсори редица водещи имена в бранша. Благодарение на тези компании, индустрията е навлязла в бързата лента, а техните продукти позволяват на предприятията да се развиват и да се възползват от търсенето на облепяне и персонализиране на автомобили. Събирайки ги заедно, WrapFest отново ще предостави платформа за разширяване на творческите граници на сектора. Очакваме с нетърпение да видим цялата общност на опаковчиците да се събере на Силвърстоун през октомври тази година.“

WrapFest е посветен на облепянето на автомобили, PPF (методите за защита на автомобилните бои), тонирането и др. WrapFest е уникално събитие, което представя над 50 ключови световни марки за индустрията и дава възможност на печатарите и производителите на знаци да се включат в индустрията. WrapFest като бранд и събитие е собственост на FESPA.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.