X-Rite eXact Basic Spectro – идеалното решение за контрол на CMYK печат

106
X-Rite eXact Basic Spectro – идеалното решение за контрол на CMYK печат

X-Rite представи X-Rite eXact Basic Spectro – най-добрата комбинация между денситометър и спектрофотометър, с който всяка печатница, която произвежда с CMYK мастила, може да контролира качеството на печат.

X-Rite eXact Basic Spectro

 

Контролните уреди за цвят отдавна са приети като задължителни във всяка печатница, която иска да спазва процедури и ниво на качество, което изискват клиентите.

До скоро беше напълно достатъчно да имате денситометър, с който да следите основните параметри на печата чрез измерване на плътност. Информацията за плътностите на мастилата може да бъде един от основните индикатори за крайния резултат.

Вариацията в материалите, мастилата и пигментите от различните доставчици, различните условия на печат и много други правят контролът на плътността по време на печат недостатъчен и налагат използването на спектрофотометър.

Предизвикателството е, че модерните спектрофотометри са сравнително скъпи от една страна, а от друга – често предлагат повече функции отколкото са нужни на печатната машина.

X-Rite представя идеалното решение за този проблемX-Rite eXact Basic Spectro. Уредът отговаря точно на нуждите за контрол на печата – пълнофункционален денситометър, който може да измерва и цветове спектрофотометрично.

 

X-Rite eXact Basic Spectro

 

X-Rite eXact Basic Spectro – идеалният уред за измерване на L*a*b и плътност

Може би най-успешното поколение уреди на X-Rite – eXact – придобива още един модел в лицето на Basic Spectro, който е създаден специално за CMYK поръчки.

  • Измерва всички аспекти на CMYK и L*a*b стойности по време на печат;
  • Уредът автоматично разпознава цветовете и видовете пачове;
  • Сравнява измерванията на цветовете и плътностите с референтни стойности;
  • Автоматично измерва в M0/M1/M2/M3.

С този уред получавате всичко необходимо, за да контролирате параметрите на печат, без излишни функции, които съпътстват повечето спектрофотометри и биха били полезни в лабораторията за формулиране на мастила, за изграждане на профили или за производство на сложни поръчки.

  • Измервайте всичко свързано с плътност
  • Откривайте презастъпване на цветовете (трапинг)
  • Анализирайте печатния контраст
  • Работете в толерансите за отклонение от цвета

eXact Basic Spectro позволява още да измервате офсетови пластини, да изграждате криви на печат и да анализирате тренда на плътността.

eXact Basic Spectro е дългосрочна инвестиция с възможност за надграждане

Фактът, че уредът е част от семейството на eXact ви дава същата надеждност, както на всички останали 25 000 продадени уреда от тази група в света.

В допълнение, имате възможност при нужда да направите надграждане на вашия уред към модели с повече възможности – eXact Standard и eXact Advanced, които ви дават:

  • по-детайлни функции за анализ на цветовете, като формулиране на мастила;
  • Функцията BestMatch, с която уредът да дава насоки на оператора как да коригира плътността по време на печат, за да постигне желания резултат.

Можете да поръчате уреда с няколко различни апертури, както и с Bluetooth за връзка с компютър и анализ на измерванията със софтуерите на X-Rite.

 

Разгледай спектрофотометърът за CMYK поръчки X-Rite eXact Basic Spectro ⇗

 

За X-Rite
Компанията е лидерът за разработка на решения за формулиране и контрол на цветове в различни индустрии, свързани с мастила, покрития, лакове, бои и пластмаси. X-Rite предлага голямо портфолио от тясно свързани решения, които създават цветови работен поток за пълна и точна комуникация на цветовете във всички етапи на производството.

За ГЕД
В нашето портфолио ще намерите някои от най-добрите продукти на водещи разработчици, създадени да предоставят за вашето производство най-модерните световни решения по лесен и достъпен начин и при възможно най-добри условия.

Запишете се за имейл Бюлетин на ГЕД Печатни Решения
Последвайте ГЕД в LinkedIn

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.