Xerox няма участва на изложението drupa 2024

177
Xerox няма участва на изложението drupa 2024

Xerox обявиха, че няма да участват на drupa 2024, но останаха много неясни причините за отказа им. Американската компания обяви, че няма да участва на изложението догодина пред PrintWeek. Ето какво гласи съобщението:

 

„Тъй като нашият бизнес продължава да се разраства, ние оставаме ангажирани да инвестираме в нашите клиенти, партньори и потенциални клиенти, но решихме да не участваме в изложението Drupa 2024. Благодарим на организаторите на конференцията за подкрепата им през годините и за това, че продължават да обединяват печатарската индустрия. Печатът остава важна част от нашия бизнес и ние ще продължим да подкрепяме нашата мрежа, чрез лидерство в мисленето, глобални събития ръководени от Xerox, иновации на нови продукти, обучение, и демонстрации, насочени към клиентите.“

 

Очакваше се Xerox да заемат около 2000 кв. м. изложбени площи в зала 8б. Вероятно сега ще се наложат някакви по-сериозни размествания в подредбата в залата, в която присъстват повече производители на дигитално оборудване.

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.