Брандирани мъфини с добавена реалност

6168
Брандирани мъфини с добавена реалност

Има ли някой, който не обича сладко и с лека ръка би отказал предложен му мъфин? Британската компанията Print Cakes е разработила услуга за печат на именно такива изкушения, но с възможността за брандиране. В сътрудничество с Aircards те отиват една крачка напред и създават мъфини с добавена реалност, чиито възможности може да видите във видеото:

Технологията всъщност позволява печат на персонализацията върху дискове, които са годни за ядене. Те могат да съдържат лого, изображение или послание. Чрез смартфон и сканиране на това отпечатано изображение, потребителят се отвежда към сайт, в който посланието оживява. Това става през уеб платформа и не е нужно инсталиране на допълнително приложение, както в повечето случаи с добавена реалност.

Брандирани мъфини

Дизайнът също се прави онлайн чрез бърз и лесен инструмент, позволяващ в реално време да се визуализира персонализираният диск. Компанията предлага на своите клиенти и готови дизайни за различни поводи и събития.

Източник: printcakes.co.uk

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/