Персонализирана готварска книга от Tasty

6295
Персонализирана готварска книга от Tasty

Онлайн платформата Tasty предлага да отпечатате своя персонализирана готварска книга, в която можете сами да изберете рецептите.

книга tasty

Вероятно повечето от вас са чували за онлайн платформата Tasty, част от Buzzfeed. Дори да не сте, най-вероятно сте попадали на техните кратки клипове с бързи и лесни рецепти, които се публикуват във Facebook и Youtube. Причината да пишем за храна и рецепти от онлайн платформа е решението им да предложат изцяло персонализирана готварска книга.

tasty

Целият процес протича в две стъпки. На първи етап всеки сам може да избере до 7 категории (от общо 20) и в резултат на това да получи книга с твърди корици и метална спирала, произведена чрез дигитален печат.

Всяко персонализирано издание съдържа 114 страници и 49 рецепти.

tablica tasty

След избора на категории, в специална секция, се създава персонализирана страница с послание до 300 символа, в които могат да се включват и емотикони. Тази страница е част от книгата и е идеална за случаите, когато тя служи като подарък. Първите, поръчали книгата ще бъдат зарадвани и със специална брандирана престилка.

kniga tasty

Дори да е предвидена за подарък, книгата няма нужда от опаковане, тъй като пристига в специално разработена за целта кутия. Цената на книгата е 39$ и включва безплатна доставка в САЩ, но може да бъде поръчана и от България срещу доплащане за куриерската услуга.

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/