Персонализирани поздравителни картички за различни поводи

4752
Персонализирани поздравителни картички за различни поводи

Потребителското търсене за персонализация в индустрията на поздравителните картички, сватбени картички и печатни материали значително нарасна през последните години. Възможността да се произвеждат бързо висококачествени, индивидуално изработени картички и пликове на конкурентни цени може да бъде доходоносен източник на приходи.

 

Бизнесът с поздравителни и сватбени картички може да предложи индивидуален подход, подходящ за всички поводи, благодарение на впечатляващите възможности за работа с медии на 5-цветните принтери на OKI. Възможността да се отпечатва на различни носители, включително релефни, изключително гладки, матови, гланцови, тъмни, светли, прозрачни, дебели или тънки, предлага безкрайни възможности. Дизайните на клиентите могат да се превърнат в реалност с гъвкавостта да се проектират онлайн и да се отпечатват в ярки цветове или в комбинация с бял и дори прозрачен цвят за акцент върху тъмни.

 

Принтерите на OKI предлагат цялостно решение

Принтерите на OKI отварят много нови възможности за печат на малки тиражи, позволявайки рентабилен и висококачествен печат, отговарящ на повода. Освен това печатът може да се извършва по заявка, дори с минимален обем от само един брой!

Съчетайте медиите с повода. От страстен червен цвят и гладки носители за Деня на влюбените, до ярък цвят на фойерверки върху черна медия за Новата година, или тънка синя/розова хартия за обявяване на пола на бебе.

За сватбените поздравителни картички могат да се отпечатват индивидуални сватбени дизайни с едно натискане на бутон като комплимент за гостите. От „Запази датата“, покана и пликове преди големия ден, до сватбената програма, мястото на гостите, картички с места, опаковки за подаръци. Всичко, което е необходимо за сватба, перфектно съобразено и отпечатвано по заявка, включително отразени в последния момент промени в списъка с гости!

Поздравителни картички

Създайте оригинални дизайни, които могат бързо, лесно и икономично да се персонализират с 5-цветните принтери на OKI. Печатайте с бял тонер върху цветна хартия или ярки цветове върху бяла хартия. Създавайте ефекти върху релефни медии или красиви дизайни върху изключително дебели картони – имате цял свят от възможности за изследване.

 

Пликове

 Защо да спирате само на поздравителни картички? Принтерите на OKI позволяват на потребителите да направят още една крачка напред, така че можете да се заиграете и с пликовете. Печатайте във всякакъв цвят, за да съчетаете с дизайните на Вашите поздравителни картички, предлагайки на клиенти по-широка гама от възможности при създаването на ярки, персонализирани пликове, които се отличават.

 

 

 

Сватбени картички и сватбени печатни материали

Подобрете специалния ден на вашите клиенти със сватбени печатни материали, които създават истинско впечатление на голямото събитие и предоставят на домакините и гостите специални спомени. От покани до картички с места, менюта, планове за маси и сватбени подаръци, принтерите на OKI позволяват на бизнесите да се включат в печелившия сватбен пазар с професионални персонализирани материали.

Красиви индивидуални поздравителни картички от Mimosa

Когато Mimosa Digital реши да разшири услугите си чрез онлайн магазин за сватбени покани и печатни материали, те се обърнаха към OKI. Сега белият тонер на принтерите на OKI позволява на клиентите на Mimosa да получат креативни, професионални и уникални резултати, използвайки пълния цветови спектър върху голямо разнообразие от медии.
„OKI C942 (Pro9542)… позволи на Mimosa Digital бързо да разширят портфолиото си, да проникнат в нов пазарен сегмент и да привлекат клиенти с висока рентабилност“.

Научете повече за принтерите на OKI

Скромната инвестиция на Mimosa разкри креативен потенциал
Дигиталното пътуване на Mimosa в пазара на сватбени печатни материали стана възможно с ненадминатия печат на принтера C942dn (Pro9542dn) на OKI. Това компактно устройство подкрепя новото начинание на Mimosa с визуално впечатляващи продукти и креативни възможности, всичко в едно лесно за използване и икономично решение.

 

 

Нови креативни ефекти в CMYK + бял цвят или гланц с принтера Pro9541 на OKI

Открийте как принтерът Pro9541 на OKI вдига дигиталният печат на съвсем ново ниво. Това устройство, което е първото от своя вид в индустрията, печата в CMYK, като добавя пети цвят в бяло или гланц, за висококачествен и високопроизводителен печат по заявка, идеално за поздравителни картички и пликове. Вижте уникалните резултати сами.

 

 

Постигнете изключителни резултати в CMYK + бял цвят с принтера Pro9542 на OKI

Запознайте се с революционния 5-цветен принтер на OKI, способен да постига изключителни резултати, благодарение на възможностите за печат в CMYK + бяло. Създайте впечатляващи дизайни с ярки цветове, изпъкващи  бели елементи или бял слой под цветовете. За поздравителни картички, единственото ограничение е Вашето въображение.

 

 

Революционните 5-цветни принтери на OKI отвеждат идеите над CMYK

Pro9541 – CMYK + бял цвят или гланц
Pro9541 е първият в своя клас принтери, който променя представите за дигитален печат с възможността за печат в CMYK, като добавяне на пети цвят в бяло или гланц. Тъй като петият цвят се нанася последно, той е идеален за създаване на бели или гланцови ефекти върху CMYK цветовете за сложни дизайни или за ярки изображения.

Pro9542 – CMYK + бял цвят
Проектиран за сферата на графичния дизайн и производство в малки тиражи, принтерът Pro9542 доставя високо качество в цветовата гама CMYK, плюс висока плътност на белия печат. Поради това, че бялото е първи цвят, може да се постигнат ярки и изразителни резултати върху широка гама от светли, тъмни и прозрачни медии.

За повече информация: Techno Pro
Още интересни статии ще откриете в блога на Техно Про
Moжете да отправяте Вашите запитвания както следва:
Телефон: +359 2 817 32 50
E-mail: salesteam@technopro-bg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.