Тестове на дигитални машини на Коника Минолта

6686
Тестове на дигитални машини на Коника Минолта

Какво правите преди да направите избора си за купуване на дигитална печатна машина? Най-важния въпрос разбира се е финансовия, следват техническите спецификации, нива на компетенция на персонала, еко норми, енергоспестяване и др.

дигитална машина

При избора обаче често везните се накланят от техническите възможности. Тогава, за да разберете повече за дигиталната печатна машина четете технически спецификации, четете по форуми мнения на хора, които имат подобни машини, питате приятели и колеги. Разбирате за положителни и отрицателни мнения на хора, които познавате или не познавате, и които често пречупват мнението си според техните нужди, икономическата среда. Често реакциите и коментарите са породени и от емоции и фенски пристрастия. От друга страна са уверенията за перфектен продукт на търговеца, който иска да ви продаде печатното оборудване. В такива моменти е важно да чуете или прочетете мнение и на трета страна, неангажирана с конкретна марка и достатъчно натрупан опит.

Това е задачата и на Testguide – да ви предложи безпристрастна информация за конкретна машина от гледната точка на собственика на печатницата и оператора на машината.

Информацията, която ще ви предложи Testguide не можете да намерите по форуми и в обявените технически спецификации на машината.

коника минолта

Testguide вече са тествали машината с различни хартии, формати на медии, не рядко са опитали да счупят машината вместо вас, за да проверят до къде са и възможностите.

Testguide са тествали и софтуера за управление и са стигнали до най-скритите му възможности.

Предлагам ви три теста на печатни машини на Коника Минолта правени през времето от Testguide. Дано да са ви полезни.

1. Тест на Konica Minolta Bizhub Press C1070

2. Тест на Konica Minolta bizhub PRESS C7000

3. Тест на Konica Minolta bizhub PRO C6500

Написа: Пламен Давидов

 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.