Франчайз модел за печат върху цветя

3987
Франчайз модел за печат върху цветя

Неоспорим факт е, че печатът отдавна не е услуга само за поставяне на мастило върху хартия. Към многобройните материали вече могат да бъдат добавени и цветята.

just married

Разработеният първоначално в САЩ и Южна Америка успешен бизнес модел е вече достъпен под формата на франчайз по целия свят срещу първоначална инвестиция в размер от 3 295 до 12 995 паунда, а цялата информация е достъпна безплатно.

 

cvetq

В цената е включено и безплатно пълно обучение на място и чрез онлайн платформи, но най-важното е, че не е нужен предишен опит в продажбата на… цветя. За отпечатването се използва мастиленоструйна технология, позволяваща печат включително със злато и сребро.

Цялата идея тръгва от все по-често навлизащата в живота на всеки персонализация. Това, за което допълнително са се сетили създателите на този бизнес модел е печатът върху цветя, а също така и годни за консумация хранителни продукти (например плодове).

Неоспорим факт е, че поднасянето на цветя за почти всеки повод е вкоренено в нашата култура. Също така немалко хора обичат цветя, но получаването на такова с персонализирано послание би могло да се превърне в незабравимо изживяване.

Събитията и съответно клиентите, на които може да се предложи подобна услуга са практически неограничени: лични празници, корпоративни подаръци, реклама на нови продукти, покани, сватби, погребения и много други.

Видео:


Източник: http://www.speakingroses.com/

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/