32% от търговските вериги получават мобилни номера за кампаниите си чрез печата

5559
32% от търговските вериги получават мобилни номера за кампаниите си чрез печата

32% от търговските вериги получават мобилни номера за кампаниите си чрез печата.

В световен мащаб мобилните устройства стават все по-популярни и това изглежда застрашава позициите на печата.

Според проучване на Experian Marketing Services за САЩ, 32% от търговците използват печатни кампании, за да получат достъп до номера на мобилни телефони. Преди печата са формите в интернет сайтове, електронната поща и директния мобилен маркетинг.

Мобилният маркетинг няма да замени печатния маркетинг. Те имат съвършено различни роли, но печатът може да подпомогне мобилния маркетинг в трудната задача на изграждането на база данни с мобилни телефони.

Проучването носи и други добри новини за печатния бранш. Според него повече от половината търговски вериги (51%) са успели да получат мобилни номера чрез реклами в магазините през 2014, отколкото през предишната година. Ако имат клиент търговска верига… колко магазини има той?

Не се страхувайте от мобилните технологии. Прегърнете ги!

Можете да видите още за проучването на Experian Marketing Services тук.

Източник: http://www.experian.com

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.