book4u.bg – персонализирани детски книжки

5583
book4u.bg – персонализирани детски книжки

BOOK4U.bg е български сайт, от който можете да поръчате персонализирана книжка за детето си. Книжките се произвеждат благодарение на Бунт Адвъртайзинг, а печатът е дигитален – с печатно оборудване на Konica Minolta.

BOOK4U са иновативни книжки, чиято идея е да възпитават, учат и забавляват малчуганите. Героите в тях могат да бъдат моделирани, както искате, за да се доближават максимално до начина, по който изглежда детето.

Само с няколко клика избирате прическата, цвета на косата, очите и аксесоарите на героя. Заглавието на книгата и цялата история ще бъдат написани специално за детето, като навсякъде ще присъства името му. То лесно ще открие себе си в страниците на любимата си книжка!

bunt

В момента се предлагат две истории – за момиченца и момченца, в които детето ви може да бъде главен герой. А вариантите на книжката са три – вечна книжка (изработена от специален устойчив материал), книжка за оцветяване и книжка за вкъщи.

bunt

Книжките се състоят от 22 страници с кориците и се предлагат в различни формати.

Цените са между 13,99 до 36,90лв.

Книжките се изработват и доставят в рамките на 7 работни дни.

Доставката е абсолютно БЕЗПЛАТНА!

bunt

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.