EBay започва да продава собствени брандирани кутии

3541
EBay започва да продава собствени брандирани кутии

За да популяризира и увеличи разпознаваемостта на своята търговска марка EBay пуска в продажба брандирани кутии и други продукти за опаковане.

 

ebay

Въпреки продажбите на стоки в размер на милиарди долари, компанията изостава от основния си конкурент Amazon, които отдавна изпращат своите продукти в собствени опаковки.

Това е причина базираната в Сан Хосе Калифорния компания EBay да започне продажба на брандирани кутии, пликове, тиксо и други материали. Новите опаковки са опция и продавачите могат да избират между брандирани и собствени (без логото на EBay).

Ето какво публикуваха от Ebay на блога си: „Много от продаващите при нас ни изпращат обратна връзка, че биха опаковали стоките си в кутии с нашето лого. Ето защо взехме решение да им предложим по-голям избор.”

Новите материали ще бъдат достъпни за поръчка през специална платформа на сайта, която ще се поддържа от компании, имащи право да произвеждат продукти с логото на EBay. Сред първите предлагани опаковки се очаква да има 100% рециклируеми кутии в 10 различни размера, пликове (включително такива с въздушни балончета), както и висококачествено тиксо. В бъдеще ще бъдат предложени и допълнителни продукти.

Източник: Ebay

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/