Envato – иновативната платформа за дизайн

3049
Envato – иновативната платформа за дизайн

Независимо дали имате нужда от уебсайт, графичен дизайн, мобилно приложение, продуциране на видео или музика, платформата Envato може да ви е от полза.

envato

При това няма значение дали нямате никакъв опит или вече сте правили нещо подобно. Платформата е разделена на 5 направления, включващи достъп до над 9 милиона цифрови компонента, уроци и курсове и в краен случай дава възможност за наемане на дизайнери и разработчици.

EnvatoMarket дава възможност за закупуване на отделни продукти – от снимки и видео, до добавки за Photoshop или теми и плъгини за WordPress.

envato

Сходна е услугата EnvatoElements, чрез която срещу месечна такса от 49$ се предоставя неограничен достъп до всякакви елементи за дизайн – включително шрифтове, икони, темплейти и други.

EnvatoTuts представлява библиотека с над 21 000 полезни материала и повече от 700 видео лекции на различни теми – от програмиране, през фотография до продажби. Новост е достъпът до над 1000 курса в Tuts, на закупилите абонамент за Elements.

Чрез EnvatoSites може да имате готов сайт за минути. Необходимо е да се избере вече съществуваща визия, която е подходяща за съответния бизнес, да се добавят различни настройки и всичко е готово без необходимост от познания и работа с кодове. Всичко това струва 2 долара на месец.

На последно място идва EnvatoStudio, което има за цел да свърже потребителите с фрийленсъри за създаване на по-специфични продукти, в случаите, когато крайният потребител няма възможност да се справи сам, въпреки богатата база от ресурси, предоставени от платформата.

 

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/