International Print Day (#IPD18)

2813
International Print Day (#IPD18)

Присъединете се към глобалната инициатива в социалните мрежи като празнувате Световния ден на печата – 17 октомври. Идеята е на американския сайт за технологии Printmediacentr.

Покажете любовта си към печата като използвате хаштаг #IPD18.

Целта е колегите от цял свят да покажат, че всички работим заедно, споделяме идеи и обменяме опит и знания в печата.

#IPD18

Тук можете да изтеглите плакат, направен от Craig Bower от Design That Rocks. Има и специално приложение с добавена реалност THRUBOX. Приложението е разработено от Robert Youn,  Miralupa.

print day

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.