KFC кофа за пържено пиле, която е и моментален фото принтер

3880
KFC кофа за пържено пиле, която е и моментален фото принтер

За да отпразнува 60 години в Канада, KFC създаде нова кофа за пържено пиле, която действа и като фото принтер. „Кофата на спомените“ е нова високотехнологична, ограничена версия кофа, която ви помага да отпечатате вашите спомени по време на път, така, както сте ги създали с приятели.

 

kfc

Докато характеристиките на печатното устройство са оскъдни, функционалността е изключително проста – това е просто стандартен фото принтер, който е оформен като кофа. Първо, направете снимка(например през телефона).

 

kfc

След това, включете „Кофата на спомените“ чрез натискане на бутона за включване / изключване. След като принтерът е включен, изберете желаната снимка и я изпратете към принтера с помощта на специално приложение чрез Bluetoot. И, готово!

 

kfc

KFC съобщава на своята Facebook страница, че скоро ще разкрие повече подробности за тази кофа-фото принтер, и че компанията също така ще раздаде няколко от тях. Все още не се казва, дали кофата ще бъде налична в търговската мрежа за всеки, който иска една.

Вижте кратък 1-минутен тийзър за това странно изобретение: www.youtube.com

Източник: KFC

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.