Motif – безплатно приложение за снимки

4202
Motif – безплатно приложение за снимки

Днес представяме Motif – опростено, безплатно приложение за снимки, работещо под macOS, което помага за създаването на красиво подредени фотоалбуми, календари и картички. Чрез усъвършенствана технология с изкуствен интелект, то преглежда и подбира снимките с най-добра композиция, високо качество на изображения и премахва дублираните кадри. На втори етап представя оформление, изрязване и размер, така че да се получи ценен пакет от спомени за по-малко от минута.

Motif

motif – безплатно приложение за снимки

Казаното дотук не означава, че потребителите нямат контрол над настройките за визуализация на своя проект. Напротив, персонализирането на фотопроектите никога не е било по-лесно. Интуитивните инструменти наMotif дават пълна свобода на работата с цветове, теми, шрифтове, редактиране на изображения, оформление, или преоразмеряване, без необходимост от това да сте професионалист в областта.

След изтегляне на приложението от itunes, е необходимо да изберете папка със снимки и от менюто да стартирате генерирането на албума. В сайта на разработчика има създадена и блог секция, която би могла да послужи като вдъхновение за идеи, относно това какво може да направите със снимките си.

Източник: www.motifphotos.com

 

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/