Taopix за продажба на фото подаръци

5412
Taopix за продажба на фото подаръци

Taopix – решение за продажба на фото подаръци е платформа, позволяваща производство и продажба персонализирани фото подаръци по дизайн на клиента.

Чрез HTML5 базирания онлайн дизайнер, потребителите могат да създават своите проекти и да подават заявки чрез различни мобилни или настолни устройства. Предлага се също и десктоп версия, която позволява работа без необходимост от интернет свързаност. Самите дизайни се дефинират предварително посредством отделен модул.

Taopix

 

Дизайнерската част е директно свързана със система за електронна търговия, специално разработена за областта на фото подаръците, включваща всички актуални за пазара възможности. Чрез производствения модул, всички поръчки се разпределят директно към съответните машини за печат. Цялата система се управлява от единен административен панел, даващ пълен контрол върху целия процес.

Последната версия 2019r включва множество нововъведения, сред които:
– добавяне на текстови тагове за променливи, позволяващи автоматична смяна на данни, като възраст, име и други;
– вмъкване на снимки от различни социални мрежи и възможност за споделяне на готовия дизайн в над 100 сайта;
– цялостно брандиране на клиентската част на онлайн платформата, както за доставчика на услугата, така и за неговите партньори;
– проследяване на поръчките от страна на клиента по време на производството и доставката;
– интелигентна функция за редакция на изображения и тяхната корекция, така че да няма загуби при обрязване.

Taopix

Решението се предлага в три версии, в зависимост от изискванията и нуждите на потребителите. Стартирала през 2007 година, системата оперира в над 50 страни за бизнеси с различна големина.

Вижте повече във видеото:

Taopix Designer Overview from Taopix Photo Commerce Software on Vimeo.

Източник: taopix.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/