Web-2-print портал за персонализирани подаръчни идеи

5703
Web-2-print портал за персонализирани подаръчни идеи

Най-добрият начин да бъде популяризиран конкретен продукт или услуга е, когато той бъде представен подобаващо в интернет пространството. Днешният пример е свързан изцяло с персонализирани подаръчни идеи.


Основният продукт на web-2-print портала giftwrapmyface са опаковъчните хартии. С три лесни стъпки всеки потребител може да поръча хартиена опаковка със своя лик, отпечатан върху нея. Предварително създадените дизайни са подредени в три основни групи и 22 подкатегории. Друго, което се изисква от потребителя е да качи снимка, от която да изреже лицето си.коледна опаковка

За едно парти, освен опаковъчна хартия, са необходими и други материали, които също могат да се поръчат онлайн, комбинирани в отделни пакети. Картички, стикери, етикети и други нестандартни идеи, могат да се видят в блога на web-2-print портала. Там могат да се намерят и техники за опаковане на различни подаръци.

Всичко започва преди 10 години, когато един от създателите се сблъсква с проблема как да изненада приятелката си за рождения ѝ ден. Кутията с шоколадови бонбони е опакована в хартия, от която се взира той. Реакцията е положителна и много искрена. Това води до тяхната сватба три години по-късно и доразвиването на това бизнес начинание. Услугата става изключително популярна още в първите 48 часа на съществуването си, а днес екипът вече наброява 5 души.

Източник: www.giftwrapmyface.com

 

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/