Wonderbly – персонализирани детски книжки

4491
Wonderbly – персонализирани детски книжки

Wonderbly – персонализирани детски книжки за децата, които обичат подаръци и имат богато въображение. Направете им корона от картон и те ще повярват, че са кралски особи. Ето защо днешният пример за продукт е насочен именно към тях. Wonderbly са разработили изцяло персонализирана книга за най-младите читатели.деца

Виждайки корицата със своите имена и аватар, децата вече ще са заинтригувани от предстоящото приключение. Изборът на герои е толкова богат, че може да се избира между такива детайли, че четящият да се разпознае като в огледало. Освен това името на главния персонаж се среща навсякъде в книгата.

Още по-интригуващо става при разгръщане на страниците, където се разкрива една от шестте възможни вселени за изследване. Всяка от тях е изпълнена с визуални шеги, които ще забавляват децата с часове. Идеята е по забавен начин да се покаже на младите читатели, че могат да бъдат всичко, което искат и да имат достатъчно време да вземат своите решения.

мъже

Авторите на книгата започват своето начинание през 2012 година, когато са имали за цел да направят персонализирано издание, по-добро от всяко друго, налично на пазара към онзи момент. Всичко това постепенно се разраства до днешния продукт. Освен тази книга на сайта има още 16 други персонализирани предложения за деца на възраст до 8 години.

Източник: www.wonderbly.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/