ZVerse и Коника Минолта си партнират в областта на 3D печата

3228
ZVerse и Коника Минолта си партнират в областта на 3D печата

3D печатът – област, в която заедно ще работят Коника Минолта и софтуерната компания ZVerse.

Ето какво казва John Carrington, управител на ZVerse: „Най-голямото предизвикателство пред по-широкото използване на 3Д печата е необходимостта от специално разработен 3Д файл. Самото създаване е много скъп и често неефективен процес. Софтуерното решение ZVerse LAYR е решението на тези проблеми.”

 

компютър

Сред клиентите на компанията са множество печатници, маркетингови агенции, архитекти, инженери и други. Според Carrington именно сътрудничеството с Коника Минолта ще разшири обхвата на пазара, до който ще достигне LAYR. Като начало софтуерът ще започне да се предлага в средата на второто тримесечие на тази година от 300-те специалисти по производствен печат на Коника Минолта в Северна Америка.

От Коника Минолта също не крият задоволството си от това сътрудничество, тъй като компанията вече предлага серия 3Д принтери на американския пазар. Освен хардуерната и софтуерната част, от компанията планират да допълнят портфолиото от решения в тази област и със серия от обучителни програми.

Източник:  ZVerse LAYR

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/