ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Четвърта корица на Polygraphy Info 2011

Четвърта корица на Polygraphy Info 2011

Сряда, 4 Септември 2013 ( прочетена 6425 пъти)
Булгед направиха своята четвърта корица като най-ефектната част от печатния каталог Polygraphy Info 2011. Не само заради енергийната напитка Creativit, а заради цялостното изпълнение.

 

Когато получите каталога, виждате първо енергийната напитка отзад, която си става за пиене и е енергийна. Повтаряме го, за да не се чудите. Можете да я изпиете спокойно. Когато се загледате в корицата обаче, може и да не забележите, че тя... се отваря. И вътре можете да откриете наистина яките неща.

 

bulged

 

Булгед са направили шест мостри, с които демонстрират различни видове медии, върху които печатат.  Звучи тривиално, но когато е замислено като цялостна концепция, изглежда свежо, различно и право в целта. Отделен е въпросът, че Булгед умеят винаги да бъдат различни според мястото, изданието или събитието, на които се представят.

 

Тази четвърта корица ни стана любима, не само защото е различна, а защото добави много стойност към тазгодишното издание като цяло. Булгед я разработиха точно според концепцията на каталога - да бъде полезен на рекламните агенции и крайните клиенти и да им даде идеи. Радваме се, че се получи този синергичен ефект.

 

bulged

 

Много често печатниците просто казват: "Ние правим всичко, само поискайте.", но клиентите правят друго - те си харесват някоя идея от мостра или готов рекламен продукт, който са си донесли отнякъде и питат: "Как е направено това и кой го прави?"  Четвърта корица е направена по начин, който да отговори на точния въпрос - как се прави даден продукт, от какъв материал и за какво може да се използва. Ето, това е наистина добър начин да покажеш на клиента какво можеш.

 

bulged

 

Какво показаха Булгед на четвърта корица?


Шестцветен цифров печат по технология hexa chrome - получавате по-широка гама и по-живи цветове, в сравнение със стандартния CMYK.

 

Ефектни ламинати - със "soft touch" и с триизмерен ефект. За да проверите качеството, вижте първа корица.

 

Частичен матов лак - изглежда отлично върху равен тон. Печата се като обикновен цвят и прави продуктите ви още по-ефектни.

 

Прозрачен стикер с бяло мастило - подходящ е за етикети за опаковки, вина и др. Лесно е да бъдат имитирани златни, сребърни и други метални ефекти, като просто печаташ бяла подложка.

 

Печат върху различни ефектни картони - металик или с наситени цветове /черни, сиви, кафяви, червени, сини/ с бяло. Подходящ е за луксозни продукти като покани, корици на книги, визитни картички и други.

 

Клинг материал - залепва към гладки повърхности чрез статично електричество, отстранява се и се мести лесно. Подходящ е за промоции /бял и прозрачен/.

 

Всичко това си заслужава да се види и пипне.


print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
Гед ООД
Фирмата е представител на Kodak, Epson, Enfocus, Hybrid Software, Arden Software, Glunz&Jensen, Degraf, Vianord, CGS, CMA Imaging, Peret, Techkon и др.
gedbg.com
СТС Принт АД
Печат и производство на гъвкави опаковки от хартия, полимерни и алуминиеви фолиа за опаковане на продукти на хранителното, фармацевтичното, козметичното, химическото и др. производства.
stsprint.eu
ПакУуд
Производството на опаковки от крафт картон и хартия.
packwood.bg

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама