ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet До края на тази година планираме да излезе новата версия на КИРИЛА.

До края на тази година планираме да излезе новата версия на КИРИЛА.

Вторник, 30 Ноември 1999 ( прочетена 3612 пъти)
 

Име: Боян Бойчев

Длъжност: Управител на BMG

Интереси: Четене

В работата си харесвам... Че работя с интересни хора

В свободното си време... Релаксирам

 

 

Г-н Бойчев, представете ни накратко Вашата компания и продуктите, които предлагате.

BMG е водещ дистрибутор на софтуер за България и представя на българския пазар на най-големите световноизвестни софтуерни производители. Компанията е дистрибутор на двете направления (Retail и  OEM) на Microsoft, на Symantec, лидер в областта на антивирусните софтуерни и хардуерни решения за всеки тип бизнес, на Autodesk в сферата на CAD, CAD и GIS софтуера. В областта на предпечатния, графичния и видео софтуер БиЕмДжи представя Adobe Systems (САЩ) и Corel Corporation (Канада), а Pantone (САЩ) – при цветовите системи за цифрови технологии, текстил, пластмаси, архитектура, мода и интериорни решения.

 

Как се предлагат 2 продукта на конкурентни компании?

За нас и Adobe, и Corel са наши партньори, с които работим от дълги години, а изборът се прави от потребителя.

Разкажете повече за предстоящото събитие Adobe Creative Day, което се провежда за 2 поредна година?


Adobe Creative Day 2 се организира за втора поредна година в София, в НДК. Инициативата е заимствана от колегите ни в Англия с цел да помогнем на българските дизайнери да бъдат по-добре информирани за актуалното на пазара.

Безплатното представяне-демонстрация на продуктите на Adobe е насочено предимно към заетите в областта на печата, уеб дизайна, рекламата, фотографията, а в тазгодишното събитие сме добавили и представяне на видеопродуктите на Adobe, което се надяваме да предизвика интереса на телевизията, радиото, мултимедийните студия и на всеки, който проявява интерес в тази сфера.

Първият Adobe Creative Day беше изключително сполучлив, надмина очакванията ни – посетиха го около 500 души. Надяваме се тази година да бъде още по-успешен.

Поканили сме експерт от Adobe, който да разкаже „от извора” за новостите в пакета Creative Suite 2 - как да се използват максимално възможностите на технологията днес.

Посетителите на Adobe Creative Day 2 ще видят как се създават реални проекти за минимално време и ще получат безплатно полезни съвети, препоръки и ноу-хау за продуктите, включени в пакетите Creative Suite 2 и Video Collection 2.6 Pro.

Не пропускайте тази възможност! Входът е свободен, само с регистрация на адрес: www.creativeday.bmg.bg , която може да направите още сега.

 

Къде стои пазарът в България на графичен софтуер, спрямо пазара в Източна Европа?

През последните години се забелязва увеличение на продажбите на графичен софтуер в България.

За 2004 година при софтуера на Adobe увеличението на продажбите, спрямо минали години е най-голямо за България в сравнение с другите страни от Източна Европа.

 

Какво предстои оттук нататък за BMG?

Което е любопитно и по-малко известно е, че до края на тази година планираме да излезе новата версия на КИРИЛА, нашият продукт за работа на български език в електронна среда.

Предишната версия освен с модулите за проверка на правописа, за сричкопренасяне, конвертиране, кирилизиране и допълнителните кирилски шрифтове, излезе на пазара и с първата версия на модул за граматическа проверка, Кирила Граматика 1.0. В новата версия на КИРИЛА, ще видите граматическия модул в пълната му функционалност – той вече ще решава със завидна коректност и в широк обхват случаи проблеми при писане на български език като изпуснати запетайки, грешки при членуване, при съгласуване, както и ще предлага решения при допускане на стилистични грешки.

Предвиждаме и напълно нова функционалност – ползване на Синонимен речник за български език с MS Office среда. Речникът ползва базата на най-пълния български синонимен речник на Л. Нанов и А. Нанова и ще бъде най-доброто електронно предложение на българския пазар.

Правописната корекция на КИРИЛА разбира се също е в оптимизирана редакция. Така и новата КИРИЛА ще даде на нашите потребители предимствата, които те отдавна са свикнали да получават от нас.

 

Четете ли Prepressbg.com? Вашето мнение за него.

Да, редовно следим новините и форумите. 

 


print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
Саванто АД
Директен вносител на оборудване за професионален дигитален печат с марки Oce и Canon, както и на системи за довършителни операции.
savanto.com
Мираж Груп ЕООД
Доставка на машини, медии и консумативи за широкоформатен дигитален печат.
mirage-group.eu
Офис 1 Суперстор
Богат асортимент от над 10 000 рекламни продукта, както и широка гама от печатни услуги и всичко това под един покрив.
office1.bg

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама