ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Лентикулярен печат в големи размери

Лентикулярен печат в големи размери

Вторник, 18 Октомври 2016 ( прочетена 3908 пъти)
 

Атиа Принт е единственият рекламен производител на нашия пазар, който предлага лентикулярен печат в размери до 120х180см.

 

Лентикулярен печат - така наричаме многоетапен процес, състоящ се от създаване на лентикулярното изображение от най-малко две съществуващи изображения  и комбинирането му с лентикулярна леща. Този процес може да се използва за създаване на печатни графики с илюзия за дълбочина (3D ефект), възможност за движение (анимация), ефект на приближаване / отдалечаване, или просто да се покаже набор от редуващи се изображения. Те могат да се появяват,  изчезват или да се преливат едно в друго, когато образът се разглежда от различни ъгли.

 За да се получи желаният ефект, две или повече изображения се разделят на ивици и се преплитат заедно в един общ файл.Технологията позволява съчетаването на 9 различни изображения в един файл и отпечатването на изображения с размери до 120х180см.Файлът с преплетените изображения се отпечатва директно върху гърба на лентикулярната леща. Тя представлява екструдиран пластмасов лист със серия от цилиндрични лещи по цялата си лицева повърхност.

Примери за лентикулярния печат включват така познатите ни 3D картички от близкото минало, показващи флип, анимационни ефекти като мигащи очи. Днес ги срещаме в модерни рекламни графики, които променят своето послание в зависимост от ъгъла на гледане. Много често се използва като маркетингов инструмент, за да покаже продукти в движение.

 Интересно е да знаете, че тази технология е създадена през 1940г, но се развива през последните години, с нуждата на рекламния пазар да привлича вниманието на потребителите с все по-нестандартни и уникални рекламни послания.

Атиа Принт е създадена през 1994 година и е първата компания в широкоформатния дигитален печат в България.Притежаваме дългогодишен опит,екип от специалисти и гарантирани възможности в дизайна, проектирането, отпечатването, апликирането и монтажа.Нашата цел е да бъдем най-добрият източник на печатни услуги, чрез качествена работа,конкурентни цени и отлично обслужване на клиентите. Компанията отговаря на изискванията за професионализъм и качество, с които можете успешно да се представите пред клиентите си. От 2013 Атиа е сертифицирана по ISO 9001: 2008 и има 3М MCS сертификати на някои от продуктите си.

Нашите цифрови печатни машини имат широчина от 150 см до 500 см и дължина ограничени единствено от самата медия.Работим с технологии, разработени от водещи световни производители като HP, SII, Durst, Agfa и непрекъснато инвестираме в нови. За вярно възпроизвеждане на цветовете, Атиа Принт разчита на своите собствени измервателни устройства за контрол на цветовете.

Атиа Принт предлага печат върху плоскости, рязане на фолио, обемно рязане, проектиране на конструкции, рутерно рязане, монтаж, дизайн и предпечат. Тези услуги намират приложение във външна реклама, търговски и изложбени площи, интериор, брандиране на автомобили и още много други.


print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
Полихром Сервиз ЕООД
Дистрибутор на мастила и праймери за флексопечат на TOYO INK – Япония. Агент на Flexoclean лидер в областта на разработването и производството на уникални почистващи продукти за флексо печат и дълбок печат. Широка гама UV мастила за офсетов и флексо печат и др..
polychrome.info
Лого Дизайн ООД
Завод за реклама, външна/печатна реклама, сувенири дигитален печат.
logodesign.bg
Радев Принт ЕООД
Директен и трансферен текстилен ситопечат печат. Тампонен печат на сувенири и различни детайли. Ситопечат – плосък и ротационен. Топъл печат - плосък и ротационен.
radev.bg

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама