ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Обемни букви и различни материали, които се използват при производството им.

Обемни букви и различни материали, които се използват при производството им.

Четвъртък, 30 Май 2013 ( прочетена 4325 пъти)
Обемни букви

Плексигласите и разнообразието им, цветни, прозрачни, светещи и плътни, най-често се използват за лица на буквите. Различните начини на обработка, дават възможност за различни видове реклами. Интересно е как луксозната визия на елементите, които Ви заобикалят , могат да променят имиджа на офиса и да създат уютна обстановка.

Обемни букви

Светещите обемни букви са един от най-предпочитаните видове рекламни елементи. Начините на изработка, правят надписите изключително атрактивни. Те създават интересен облик на заведението ви, на офиса, на логото и като цяло. Изграждат различен имидж на Вашия бизнес.

В зависимост от материалите
, които се използват могат да бъдат със светещ борд и несветещо лице. Използват се дебели прозрачни или опалови акрили и плътни акрили - за лице. Могат да се изработят със светещи лица и несветещ борд. Използват се транслуцентни акрили. Може да бъде направен фон от цветен акрил, ПВЦ, алуминиев композитен панел или друг материал. Светенето също може да бъде контражурно. В този случай, буквите е добре да бъдат от материали, които не пропускат светлина: акрил, бонд, полистирол, ПВЦ. Всеки един вложен материал има различни характеристики и в зависимост от тях се влага в интериорни или екстериорни елементи.

Обемни букви

Подобен вид обемни елементи могат да подчертаят отделни детайли от логото. Начините, по които е направена рекламата може да определи стила на магазина, офиса, заведението.

Обемни букви

Различните стилове при изработката на отделните рекламни елементи, се подпомагат от различни видове материали. Всеки един от тях има свой начин за обработка, външен вид и подпомага да се получи по-добър ефект за постигане на крайния ефект .

Обемни букви

Туплекс продава и поддържа на склад пвц и акрилни плоскости, бели и цветни необходими при производството на обемни букви. Разнообразието от дебелини и цветове  с които разполага фирмата улесняват производителите.

Туплексподдържа на склад и широка гама от различните видове материали за производство на всякакъв вид елементи при интерирните и екстериорните рекламни елементи.

Четете за още материали предлагани от Туплекс:
Самозалепващи фолия за дигитален печат
Какво знаем и какво не знаем за „Вералита“, полиестера и ко-полиестера?


print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
Радев Принт ЕООД
Директен и трансферен текстилен ситопечат печат. Тампонен печат на сувенири и различни детайли. Ситопечат – плосък и ротационен. Топъл печат - плосък и ротационен.
radev.bg
ДАС-С ЕТ
Поставяне на цветни лайсни на календари.

Европапир България ЕООД
Внос и търговия с хартии, картони, материали за външна реклама и хигиенни материали.
europapier.bg

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Рекламист
гр. София
фирма АРД ЕООД

Оператор широкоформатни машини
гр. София
фирма АРД ЕООД

Асистент продажби
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама