ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Paperworld - вече можете да купите билети онлайн

Paperworld - вече можете да купите билети онлайн

Понеделник, 31 Октомври 2016 ( прочетена 2677 пъти)


"По какъв начин ще работим в бъдещето и как ще изглежда работното ни място?"
Paperworld Trends 2017/18 представя новаторски решения за работното място на утрешния ден (Визионерския офис") и новаторски тенденции в начина на живот ("Тенденции в канцеларските материали").
 
ТЕНДЕНЦИИТЕ В ОФИС И КАНЦЕЛАРСКИТЕ МАТЕРИАЛИ   17/18
Следете пулса на бранша!

Какво ново? Кое ще е важно утре? С Paperworld Trends ние предлагаме прозорец към бъдещето. Тук ще намерите най-новите гами, цветове, форми и материали, както и множество практически идеи за създаване на продуктов асортимент и дизайн на магазина, който постоянно ще вдъхновява и вълнува вашите клиенти.

В допълнение към тези редовни актуализации, ние също ще ви информираме за фундаменталните промени в бранша. Динамичното развитие на технологиите, комуникациите и бизнеса не само трансформира нашия домашен и работен свят, но и целия ни бранш. Ние отговаряме на тази мега-тенденция, като правим един по-изразен профил на Paperworld като международен търговски панаир.

Открийте продукти и идеи за дизайн от 28-31 Януари 2017 в нашите две нови направления: "Визионерския офис" и "Тенденции в канцеларските материали" – сега, пригодени още повече за нуждите на вашия бизнес. Почерпете вдъхновение от новия Paperworld Trends 2017/18!

Майкъл Райхолд
Директор на Paperworld

 

 
     
  Тенценциите при канцеларските материали – един интригуващ луна-парк.
В личната сфера витае ново чувство на жизнерадост, забава и енергия. " Интригуващият луна-парк" е силно индивидуализирано средоточие, в което артикулите се комбинират свободно.

В единия ъгъл ще намерите вълнуваща гама от детски и луна-парк мотиви, коли, люлки, животни, цифри, сладки и комикси. А в другия дигиталното се омесва с автентичното, плексигласът с кабел, а мрежата с дърво. Графичен дизайн, едри ивици, моряшки райета и графити придават едно изцяло елегантно усещане. Срещу по-непринуденото бежово просветва палитра от ярки цветове, включително виолетово, розово, оранжево, ментово-зелено, а и небесно синьо в бунтарски цветни квадрати, цветни палитри и полутонове.
 
     
 
  Тенденциите при канцеларските материали - солидна класа. Автентичност, съзнание за собствена ценност и идентичност. Този отпускащ стил е контрапункт на бързото темпо на съвременния живот. Той е вдъхновен от приключенски пътувания и самобитността на самата природа.
Тук ключова роля играе подчертано визуалното, приятно на допир и функционално качество на продуктите, както и техния произход. Здравите и необработени суровини и висококачествени артикули от традиционни производители отразяват тенденцията към трайност. В една впечатляваща цветова палитра, бронз, мед и месинг се докосват с топлите тонове на тъмножълта охра, каки, тъмно червено, кафяво и калаено сиво. Семпла патина, излъчване на ретро и употребяваност, допълват този изискан стил.
 
 
 
     
   

Визионерският офис - подходящи решения. Повече лекота, по-голяма гъвкавост, по-човешко. В днешния свят на работна заетост е важно да изграждаме мостове между технологии, естетика и удобство за потребителя. И при формата и при функционалността от значение е най-вече това, да се съсредоточим върху същественото. Една добре обмислена и проектирана атмосфера в свежи цветове увеличава производителността, креативността и благоденствието.

Търсят се тонове в нежна сьомга и жълто, съчетани с неутрална серия от цветове от бяло, светло сиво и опушено до антрацит и черно. Но въпреки цялата тази технология, офисът без хартия остава само на теория. Реалната ситуация изисква непрестанно наистина съвременни, интелигентни и стилни офис-продукти.

 
     
 
 
  Paperworld – определя тенденциите в иновациите.
С повече от 1500 изложители и около 37 000 посетители ежегодно, Paperworld е международното търговско изложение в сектора за хартия, офис консумативи и канцеларски материали. През 2017 г., тази възлова точка за бранша отново ще определя тенденциите в иновациите.

Новата зона на фокус – "Визионерският офис", представя пълния спектър от съвременни, търговски офис консумативи по един още по-компактен и ясен начин. Зоната "Тенденции в канцеларските материали” акцентира повече върху артикулите за стил на живот, канцеларски материали, висококачествени аксесоари, подаръци и ученически пособия, и предлага на търговците на дребно цялостен поглед върху техния продуктов свят.

Можете да откриете и двете теми в брошурата на Paperworld за новите тенденции и по време на Trend шоуто във фоайето между зали 5.1./6.1. Открийте богатството от вдъхновения от презентациите и обиколките с водач, организирани от trend bureau stilbüro bora.herke.palmisano - ежедневно от 28 до 30 януари в 11:00 часа и 15:00 часа, а на 31 януари в 11:00 часа. Бъдете в крак с най-новите тенденции и резервирайте сега билета си за Paperworld от 28-31 януари 2017.
 
 
           
 
 

print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
Е Принт ООД
Офсетов, дигитален и ширикоформатен печат. Продажба на метални гребени и консумативи. Машини за полиграфията.
eprint-bg.com
ФТС България ООД
ФТС България предлага ERP/CRM/DMS/BI решения за управление на бизнеса, базирани на утвърдени IT системи на Microsoft Dynamics, Deltek Maconomy, M-Files, Power BI, както и различни специализирани, вертикални ИТ решения за печатарската индустрия като DynamicsPrint.
fts.bg
ТЕКНОЛАЗЕР ООД
Проектиране и изработка на лазерно прорязани щанц-форми.
teknolazer.eu

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанц машина /щанцьор/
гр. Пловдив
фирма АДЛ ЕООД

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама