Многослойни етикети и тяхното приложение

4429
Многослойни етикети и тяхното приложение

Многослойни етикетиВ днешно време многослойните самозалепващи етикети намират голямо приложение, тъй като опаковката на продуктите трябва да предоставя все повече и повече информация. Те са иновативен начин за маркетингови стратегии.

Многослойните етикети се състоят от два или три слоя етикети. По този начин с размер като на еднослоен/обикновен етикет, може да се публикува информация за продукта на три или дори пет страници. Така се осигурява място за максимално количество информация върху малка площ.

Слоевете на тези етикети могат да бъдат отлепвани и залепвани многократно. Върху тях можете да отпечатате многоезични преводи, информация за хранителното съдържание, допълнителна информация за продукта, правна информация, информация за фирмата производител. Подходящи са както за плоски, така и за извити повърхности.

Използват се за хранителни, козметични, химически и фармацевтични продукти.

Как са направени многослойните етикети?

Многослойният етикет се състои от самозалепващ етикет, поставен върху друг самозалепващ етикет. В единия си край слоевете са здраво залепени един за друг и не могат да бъдат разделени. Най-долният слой съдържа силно лепило, придържащо целия етикет към Вашия продукт. Горните етикети използват уникално лепило, което позволява да се отлепи съответният слой, да се прочете допълнителната информация отдолу и да се залепи отново лесно.

Разнообразието и гъвкавостта на тези етикети ще Ви помогнат да предоставите повече информация на потребителите, без да усложнявате дизайна на етикета. Многослойните етикети са икономична алтернатива за отпечатване на подробна информация за продукта.

Източник: dilcom.com

Може да поръчате многослойни етикети  на Дилком България ЕООД, като се свържете с техните специалисти на sales@dilcom.com

Вижте още:
Всички фирми в България предлагащи изработка на многослойни етикети.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.