ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Пет безплатни програми за създаване на плакати и др. рекламни материали

Пет безплатни програми за създаване на плакати и др. рекламни материали

Сряда, 15 Юни 2011 ( прочетена 83261 пъти)
Тук можете да прочетете за пет софтуерни решения, които можете да използвате за създаване на плакати, листовки и други типове рекламни материали. Можете да използвате всяко от тях безплатно.

Програмите, които ще видите по-долу са безплатни за сваляне и употреба и няма ограничение във времето, за което можете да ги използвате.

PagePlus Starter Edition
Тази безплатна версия на софтуера за предпечат PagePlus предлага на потребителите някои от функциите на пълната версия. Безплатно получавате пълен достъп до възможностите за прецизна работа с текст и графични елементи. Програмата поддържа разнообразни файлови формати и има лесна за работа потребителска среда. С този софтуер можете да създавате всякакви типове документи като визитни картички, списания, плакати и други. Ако сте начинаещ в издателската дейност, програмата включва ръководства за начин на употреба на различни функции, както и упътвания за създаване на някои типове проекти. Улеснение са и съветите, които се показват в работната среда по време на употреба.Scribus
Scribus ви дава достъп до мощни инструменти за създаване на публикации като работа с допълнителни цветове, ICC управление на цветовете, поддръжка на CMYK и създаване на PDF файлове. Тези функции ви позволяват да работите с текст и изображения и да създавате продукти с пълноценен дизайн. Всичко това е съчетано с модерна и удобна потребителска среда, която ви позволява бързо и удобно да произвеждате страници за списания, картички плакати и други изделия. Можете да прочетете повече за приложението тук.

Avery DesignPro
DesignPro е проектиран за дизайн и печат на материали като плакати, визитки, поздравителни картички, етикети, тениски и други. Той предлага няколко готови шаблона и ръководства стъпка по стъпка за създаване на публикации дори от начинаещи. Програмата предлага възможности за автоматична номерация, генериране и печат на баркодове.Posteriza
Posteriza е безплатно приложение, специализирано в създаването на плакати. Можете да създадете всеки продукт в какъвто размер желаете, от малък плакат до материал, който да покрие цяла стена на сграда. Той поддържа някои разпространени формати за изображения като JPEG, BMP, PNG и GIF. Posteriza може да използва всички шрифтове, инсталирани на системата ви и е сред най-лесните начини да направите плакат.

PosteRazor
PosteRazor е друго софтуерно решение, създадено за производство на плакати. Той предлага голяма гъвкавост по отношение на размера на публикациите. Сред поддържаните формати са JPEG, BMP, PNG, GIF, ICO, PSD. Също така има поддръжка на популярните цветови пространства като RGB, CMYK и Monochrome. Това го прави полезен инструмент за създаване на различни типове документи в различни формати.

Източник: www.brighthub.com
Превод: Мартин Новев
print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
Мираж Груп ЕООД
Доставка на машини, медии и консумативи за широкоформатен дигитален печат.
mirage-group.eu
Промимекс ООД
Оборудване за щанцоване и производство на щанц-форми.
promimex.com
ЕнгВю Системс София АД
Специализирани софтуерни решения, основно за опаковъчната промишленост.
engview.com/packaging

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама