Пет безплатни програми за създаване на плакати и др. рекламни материали

2144
Пет безплатни програми за създаване на плакати и др. рекламни материали
Spread the love

Тук можете да прочететеза пет софтуерни решения, които можетеда използвате за създаване на плакати,листовки и други типове рекламни материали. Можетеда използвате всяко от тях безплатно.

Програмите, които щевидите по-долу са безплатни за свалянеи употреба и няма ограничение въввремето, за което можете да ги използвате.

PagePlus Starter Edition
Тази безплатна версияна софтуера за предпечат PagePlusпредлага на потребителите някои отфункциите на пълната версия. Безплатнополучавате пълен достъп до възможноститеза прецизна работа с текст и графичниелементи. Програмата поддържа разнообразнифайлови формати и има лесна за работапотребителска среда. С този софтуерможете да създавате всякакви типоведокументи като визитни картички,списания, плакати и други. Ако стеначинаещ в издателската дейност,програмата включва ръководства за начинна употреба на различни функции, кактои упътвания за създаване на някои типовепроекти. Улеснение са и съветите, коитосе показват в работната среда по времена употреба.

inline_200_https://printguide.info/images/2011-06-02-1.jpg

Scribus
Scribusви дава достъп до мощни инструменти засъздаване на публикации като работа сдопълнителни цветове, ICC управление нацветовете, поддръжка на CMYK и създаванена PDF файлове. Тези функции ви позволяватда работите с текст и изображения и дасъздавате продукти с пълноценен дизайн.Всичко това е съчетано с модерна и удобнапотребителска среда, която ви позволявабързо и удобно да произвеждате странициза списания, картички плакати и другиизделия. Можете да прочетете повече заприложението тук.

Avery DesignPro
DesignProе проектиран за дизайн и печат наматериали като плакати, визитки,поздравителни картички, етикети,тениски и други. Той предлага няколкоготови шаблона и ръководства стъпка постъпка за създаване на публикации дориот начинаещи. Програмата предлагавъзможности за автоматична номерация,генериране и печат на баркодове.

inline_980_https://printguide.info/images/2011-06-02-2.jpg

Posteriza
Posterizaе безплатно приложение, специализиранов създаването на плакати. Можете дасъздадете всеки продукт в какъвто размержелаете, от малък плакат до материал,който да покрие цяла стена на сграда.Той поддържа някои разпространениформати за изображения като JPEG, BMP, PNG иGIF. Posteriza може да използва всички шрифтове,инсталирани на системата ви и е среднай-лесните начини да направите плакат.

PosteRazor
PosteRazorе друго софтуерно решение, създаденоза производство на плакати. Той предлагаголяма гъвкавост по отношение на размерана публикациите. Сред поддържанитеформати са JPEG, BMP, PNG, GIF, ICO, PSD. Също такаима поддръжка на популярните цветовипространства като RGB, CMYK и Monochrome. Товаго прави полезен инструмент за създаванена различни типове документи в различниформати.

Източник: www.brighthub.com
Превод: Мартин Новев

Биографична информация