Съвети за печат на етикети

1126
Съвети за печат на етикети

Етикетите са ключът към изпъкването на продуктите и подаръците. Първото впечатление на продуктите, които са опаковани със страст оказват огромно влияние върху продажбите. Ето тук на помощ идва Office 1 Superstore със съвети на които трябва да обърнете внимание, за да бъде визията на вашия продукт ефективна!

В Office 1 Superstore предлагаме най-новата технология за дигитален печат, за да гарантираме качеството!

1. Изберете точното предназначение

Това може да звучи логично, но когато избирате формата и размера на етикетите си, имайте предвид формата и опаковката на самия продукт. Етикетите ви трябва да са с подходящ размер, за да сте сигурни, че изглеждат професионално.
Ако предлагате гама от различни продукти или подаръци или е вероятно да разработите повече продукти в бъдеще, може да ви е необходим дизайн на етикет, който да ги обедини. Така че ще трябва да се съобразите с този факт.

печат на етикети

2. Изборът на цвят е изключително важен

Какво ще се хареса на хората, които ще използват вашия продукт или ще получат вашия подарък? Ако създавате марка, можете да използвате цвят, за да се отличи продукта ви. Първо помислете дали искате цветът на етикета да се откроява спрямо продукта или опаковката, на която ще го използвате. След това помислете за контраста между вашия етикет и цветовете на текста или изображението върху него, така че да не се смесват.

печат на етикети

3. Направете го впечатляващ

Когато етикетът ви е впечатляващ, клиентът ще гледа на продукта ви по съвсем различен начин. Не забравяйте, че имате само няколко секунди, за да привлечете вниманието му и да предадете за какво е вашият продукт и за какво служи. Нашите дизайнери ще направят всичко необходимо за впечатляващия завършек на вашия продукт! Това ще допринесе за продажбите.

печат на етикети

4. Изберете правилен шрифт

Най-добре е да използвате ясен и четлив шрифт, който е лесен за четене от разстояние. Използвайте точните думи, за да въздействате на клиента. Детайлите могат да отидат на гърба с по-малък шрифт. Ние ще съдействаме за правилния избор! 😊

печат на етикети

5. Изберете правилния материал на етикета?

Хартията не е единствената ви възможност, когато става дума за материали за етикети. Независимо дали печатате етикети за стъклени бутилки или пластмасови шишета или кутии, може да откриете, че други материали могат да бъдат по-практични и да придадат по-професионален вид. В Office 1 Superstore ще откриете разнообразие от материали, подходящи за всеки продукт!

печат на етикети

6. Изборът на интересна форма на етикета е друг начин да направите впечатление.

Знаете ли, че в Office 1 Superstore може да направите етикети с най-атрактивни форми?

печат на етикети

7. Търсете обратна връзка

С помощта на нашите дизайнери ще направим няколко дизайна, ще ги разпечатаме, след което идва редът на вашите приятели и семейство в намирането на правилния избор.

 

8. Изберете качеството

Качеството на вашите етикети и начинът на тяхното отпечатване ще се отразят върху качеството на вашите стоки, подаръци или услуги, които предлагате. В Office 1 Superstore ще откриете качествени материали, които ще паснат идеално на вашия продукт.

печат на етикети

9. Брой етикети

Всъщност повечето хора ще решат дали харесват вашия продукт или подарък от етикета, преди дори да опитат какво има вътре!
Независимо дали имате малък или голям бизнес, при нас винаги можете да поръчате само един или два примерни етикета, за да експериментирате с различните дизайни и материали!

Добрият дизайн ще работи за вас само ако самият етикет изглежда с професионално качество. Ако някой вземе продукта ви, за да го разгледа от близо, той трябва да види и почувства този специален завършек.

Сега е време да създадете своите етикети и да ни се доверите!

За запитвания и оферти – 0700 10 700; order@office1.bg или ни пишете на online чата на www.office1.bg.

Интернет портал за печатни технологии.