Обемни букви и различни материали, които се използват при производството им.

2908
Обемни букви и различни материали, които се използват при производството им.

Обемни букви

Плексигласите и разнообразието им, цветни, прозрачни, светещи и плътни, най-често се използват за лица на буквите. Различните начини на обработка, дават възможност за различни видове реклами. Интересно е как луксозната визия на елементите, които Ви заобикалят , могат да променят имиджа на офиса и да създат уютна обстановка.

Обемни букви

Светещите обемни букви са един от най-предпочитаните видове рекламни елементи. Начините на изработка, правят надписите изключително атрактивни. Те създават интересен облик на заведението ви, на офиса, на логото и като цяло. Изграждат различен имидж на Вашия бизнес.

В зависимост от материалите, които се използват могат да бъдат със светещ борд и несветещо лице. Използват се дебели прозрачни или опалови акрили и плътни акрили – за лице. Могат да се изработят със светещи лица и несветещ борд. Използват се транслуцентни акрили. Може да бъде направен фон от цветен акрил, ПВЦ, алуминиев композитен панел или друг материал. Светенето също може да бъде контражурно. В този случай, буквите е добре да бъдат от материали, които не пропускат светлина: акрил, бонд, полистирол, ПВЦ. Всеки един вложен материал има различни характеристики и в зависимост от тях се влага в интериорни или екстериорни елементи.

Обемни букви

Подобен вид обемни елементи могат да подчертаят отделни детайли от логото. Начините, по които е направена рекламата може да определи стила на магазина, офиса, заведението.

Обемни букви

Различните стилове при изработката на отделните рекламни елементи, се подпомагат от различни видове материали. Всеки един от тях има свой начин за обработка, външен вид и подпомага да се получи по-добър ефект за постигане на крайния ефект .

Обемни букви

Туплекс продава и поддържа на склад пвц и акрилни плоскости, бели и цветни необходими при производството на обемни букви. Разнообразието от дебелини и цветове  с които разполага фирмата улесняват производителите.

Туплексподдържа на склад и широка гама от различните видове материали за производство на всякакъв вид елементи при интерирните и екстериорните рекламни елементи.

Четете за още материали предлагани от Туплекс:
Самозалепващи фолия за дигитален печат
Какво знаем и какво не знаем за „Вералита“, полиестера и ко-полиестера?

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.