ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet За кого е все пак този каталог?

За кого е все пак този каталог?

Сряда, 4 Септември 2013 ( прочетена 5768 пъти)
Преди три години, когато умувахме какъв да бъде печатния ни каталог, трябваше да отговорим на най-важния въпрос:  За кого е? Затова и се стремим да имаме конкретни хора и имена срещу всяка подарена или закупена бройка.

Както вече писахме, 2/3 от тиража на Polygraphy Info 2011 ще бъде персонализиран.

За персонализацията са нужни две неща - силна база данни и технология. Разполагаме и с двете.

Ето една интересна графика за браншовете, до които достига каталогът.


pita

  • Не правим браншови каталог, в който рекламодателите просто да си видят рекламата и да подразнят конкурентите си. Още на ниво идея решихме да не правим продукт, който циркулира между стотина фирми, които така или иначе се познават поименно и си контактуват по браншовите срещи.
  • Целта ни е каталогът да достигне до клиентите на фирмите, които рекламират в него. Една печатница например не се интересува от издание, което се предлага на печатарско изложение или го разлистват /само/ доставчиците му. Интересува се от хората, които отговарят за бюджетите за печат - тези, които не са от бранша, а са негови клиенти.
  • Каталогът е за клиентите и на търговците, които все повече се опитват да разширят обхвата на продажбите си. Особено сега, когато дигиталното оборудване става все по-достъпно като цена и все по-лесно за обслужване.

Та така, ако сте production manager в голяма рекламна агенция или рекламен отдел на голяма компания, работата ви е свързана с печатните материали на компанията, опаковки на продуктите или всички BTL дейности, не се учудвайте, ако един такъв каталог пристигне до вас. Като подарък и персонализиран.

Подаръкът не ви обвързва с покупка, поръчка на нещо или други дейности. Направен е, за да ви е от полза при търсене на подизпълнители за печат. Това го подчертаваме, особено след като миналата година се сблъскахме с бруталните форми за продажба на каталози от този тип.

1/3 от Polygraphy Info 2011 ще се продава както обикновено в нашия онлайн магазин.


print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
Полихром Сервиз ЕООД
Дистрибутор на мастила и праймери за флексопечат на TOYO INK – Япония. Агент на Flexoclean лидер в областта на разработването и производството на уникални почистващи продукти за флексо печат и дълбок печат. Широка гама UV мастила за офсетов и флексо печат и др..
polychrome.info
ДЖИПИТИЕС ЕООД
GPTS е рекламна агенция със собствено производство, разположена в центъра на столицата. Основна дейност е печатната реклама.
gptsprintshop.com
КАРИЕР ООД
Предлага и поддържа на склад богат асортимент фабрично форматирани, висококачествени продукти за офсетов, флексо– печат и ротогравюра.
facebook.com/Carierltd

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама