За работодатели: Препоръчани кандидати за работа от Dotbrain.eu (07.11.2018)

1951
За работодатели: Препоръчани кандидати за работа от Dotbrain.eu (07.11.2018)

За печатници, рекламни агенции и търговски фирми, които търсят служители, Dotbrain.eu препоръчва кандидати желаещи да сменят работното си място в момента.

Dotbrain.eu е платформа за търсещите и предлагащите работа в областта на печата и рекламата. В момента в сайта има около 300 регистрирани фирми и над 1400 потребители, от които 480 преминали интервюта и специализирани тестове.

С днешна дата Dotbrain.eu може да ви препоръча 25 кандидати и с различен профил и възможности, основно за гр. София. Повечето от тях са преминали на добро или високо ниво специализираните тестове на Dotbrain.eu, а кандидатите без опит са преминали интервю с наш специалист. Вижте част от актуалния списък в момента:

Сервизен специалист
Кандидатът е с натрупан опит в поддръжката, ремонта, печат и цветно профилиране на широкоформатни принтери. Търси работа на Сервизен специалист.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с голям опит в проверката и подготовка на файлове за печат, дизайн, редизайн, работа с база данни, подготовка за персонализация и др.

Специалист предпечат и графичен дизайн
Кандидатът е с дългогодишен опит в областта на графичния дизайн и предпечата. Познава технологичните процеси и е с богат опит в графичния дизайн, включително опит като арт директор.

Книговезец
Търси работа на редовна смяна в северната част на София. Натрупан опит в две печатници, основно ръчни операции. Търси работа като Книговезец.

Стажант предпечатар
Кандидатът е завършил гимназията по полиграфия. Има познания във Photoshop, Illustrator и CorelDRAW. Има голямо желание да се развивива областта на предпечатната подготовка.

Графичен дизайнер
Кандидатът е начинаещ в графичния дизайн. Има завършена Академия. Желае да започне работа в рекламна агенция или печатница.

Офсетов печатар
Кандидатът е с натрупан опит на листови и ролни офсетови печатни машини. Търси работа на цялоформатна листова печатна машина.

Офсетов печатар
Кандидатът е с повече от 15 години опит като офсетов печатар на половин и цялоформатни машини Хайделберг. Показа много добри резултати на тестовете на Дотбрейн.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с отлични резултати в тестовете ни за предпечатна подготовка. Има опит в работата и поддръжката на web-to-print решения в дигитални печатници.

 

https://dotbrain.eu

 

Обща информация за други кандидати можете да видите тук.

Търсещите работа могат да намерят свободни позиции тук.

За повече информация:
0878 100 148 – Пламен Давидов
office@dotbrain.eu

Вижте още специалното издание „Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство“ насочено основно към работодателите в печатници и рекламни производители. 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.