За работодатели: Тeстовете на Dotbrain

3142
За работодатели: Тeстовете на Dotbrain

Възползвайте се от тестовете за оценка на техническите познания на кандидати за работа и служители в областта на печата и рекламата.

Dotbrain предлага лесен за използване инструмент за оценка на техническите познания на настоящи служители или кандидати за работа. Тестовете могат да се използват при следните примерни ситуации от работодателите:

Пример: Търсите кандидат за работа във вашата компания. Намерили сте такъв от общите сайтове за работа или по препоръка. Тестът на Dotbrain ще ви даде оценка за общата подготовка на кандидата, дали има минималните изисквания за длъжността и дали с наемането на този кандидат ще получите добавена стойност, което би било в полза за развитието на компанията.  Ако кандидатите са повече от един, ще улесни избора ви в посока най-подготвения.

Пример: Предстои разширяване на компанията със закупуване на нова техника или създаване на нов отдел. Необходимо ви е да изберете и ангажирате с дейността най-подготвените кадри от настоящите, с които разполагате. Тестът на Dotbrain може да бъде ваш независим помощник в избора ви.    

Пример: Имате рекламен отдел или откривате такъв, но нямате специалист в отдела, който може да може да оцени на професионално ниво новите кандидати за длъжност, която от скоро е вакантна. Тестът на Dotbrain ще бъде ваш верен помощник и ще ви предпази от грeшен избор само по CV и уверенията на думи на кандидатите.

Примерите могат да бъдат и много други.

Системата за тестовете е достатъчно гъвкава и можем да реагираме според желанието на работодателите. Можем да оценим от специфични познания необходими за длъжността до широкопрофилни тестове даващи много по ясна картина за цялостната подготовката на кандидата и нивото му на професионални умения. 

Можем да подготвим специализирани тестове, съобразени със спецификата на работата във вашата компания за следните позиции: офсетов печатар, дигитален печатар (тясноформатни и широкоформатни), ситопечатар, технолог офсетов печат, акаунт в рекламна агенция или печатница, търговец, специалист предпечатар, графичен дизайнер, оператор CTP и мн. др. 

 

Често задавани въпроси.

Какво получава работодателя?
Атестат с резултатите на теста. Акцент на предимствата и недостатъците. Заключение.

 

тестове dotbrain eu

Какво е необходими от страна на работодателя?

  • регистрация в dotbrain.eu;
  • съгласие с условията за провеждане на теста от страна на работодател и тестван;
  • предварително уточняване на целта на теста;
  • подаване на кратка информация за изискванията за длъжността , за която предназначен теста;
  • свържете се с нас.

Цена на услугата?
Можете да намерите информация за цената ако сте регистрирана фирма в раздел Услуги на платформата  за оценка dotbrain.eu.

Къде се провеждат тестовете?
Въпреки, че тестовете са web базирани, за да сме максимално обективни и прецизни тестовете се провеждат в контролирана среда в офиса на Dotbrain. При допълнителна договорка има възможност тестът да бъде извършен на място при работодателя в присъствието на наш представител.

Възможно ли е тестът да се проведе извън работно време?
Да, според нашата натовареност можем да извършим тестовете в работно или извън работно време.

За повече информация:
гр. София, бул. „Шипченски проход“ №63, производствен корпус, ет. 2 (в сградата на завод Електроника)
0878 100 148
office@dotbrain.eu

Интернет портал за печатни технологии.