Позиции за работа в Dotbrain

1697
Позиции за работа в Dotbrain

През летния период в платформата Dotbrain най-много се търсят кандидати за позиции като книговезци, резачи на прав нож, специалисти довършителни процеси в широкоформатния печат и др.

Позиции за работа в Dotbrain

 

Предагаме ви базова обобщена информация изготвена за гр. София на основата на над 100 обяви на работодатели в dotbrain.eu за период от последните 3 месеца.

Последните месеци се забелязва постепенно да намалява търсенето за офсетови печатари, ситопечатари, специалисти предпечатна подготовка  и технолози, спрямо предишни години. Постоянен е интересът на работодателите към кандидати с опит като акаунти или търговци в абсолютно всички видове печат и рекламното производство, както и оператори на широкоформатен и тясноформатен дигитален печат.  

Продължава тенденцията работодателите да налагат съвместяването на задълженията на две различни професии в едно, за да могат да отговорят на финансовите изисквания на служители и кандидати за работа. 

Добро ниво на английският език вече е стандартно изискване за някои професии, в които преди това не се изискваше. Такива длъжности са специалист предпечатна подготовка, търговец, production специалист и др. 

В момента нивата на заплащане нямат забележим ръст, но са повишени нивата на осигуряване, които предлагат работодателите. 

Dotbrain.eu работи с над 50 фирми в гр. София, за който можем да предложим на кандидатите най-ясна предварителна представа за условията на труд. Позициите са най-разнообразни като местоположение на работни места, условия на труд, различно работно време и заплащане. Предлагаме кариерно ориентиране на кандидати, които искат да започнат работа в тази сфера.

В момента можем да предложим свободни места за:
книговезци – 5
резачи на прав нож – 4
специалисти предпечатна подготовка – 2
организатори на производство – 2
широкоформатни печатари – 1
търговци – 2
акаунти -2
флексопечатари – 1
и още 12 други работни места.

Пълен списък можете да видите тук. 

Повече информация за позициите и нивата на заплащанията на тел: 0878 100 148

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.