Свободните позиции за работа в Dotbrain – октомври 2023

2045
Свободните позиции за работа в Dotbrain – октомври 2023

Dotbrain продължава да е най-привлекателното място в бранша в България за търсене и предлагане на свободни работни места, и този месец. Основно се търсят кандидати с реален опит от страна на работодателите. Като специализирана платформа за подбор на персонал в областта на печата и рекламата не можем да не споделим радостта си от това, че успяваме да привлечем вниманието, както на специалисти, така и на хора с желание да се развиват в тази посока.  Вижте акцент на някои от свободните работни места тук:

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат със задължителен опит в печатница. Местоположение: широк център. Заплащане по договаряне според опита.

Специалист предпечатна подготовка (опаковки)
Търси се кандидат с опит в печатница. Задължителна шофьорска книжка. Заплащане съобразено с опита на кандидата. Местоположение: Пловдив.

Оператор на машини за довършителни процеси
Търсят се кандидати с опит в широкоформатна печатница. Пълни осигуровки, много добро заплащане. Работата е основно автоматизирана.

Оператор широкоформатен печат и довършителни процеси
Търси се кандидат с опит. Местоположение: южната част на София. Стартово заплащане: 2300 лв. нето.

Резач на прав нож (ножар)
Позицията в широк център на София. Търси се кандидат с опит. Стартово заплащане 2000 лв. нето.

Акаунт в печатница
Търси се кандидат с опит в офсетовия и/или тясноформатния дигитален печат. Предлага се динамична работа в голяма компания, заплащане на твърда заплата и процент, без ограничение на горната граница.

Оператор CTP
Разполагаме със свободна позиция в източната част на София. На две смени. Търси се кандидат с опит, но може да се предложи и обучение на желаещ с нужните технически умение и дисциплина. Стартова заплата 1600 лв. нето.

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

Важно за работодателите:

  • безплатни обяви за работа в платформата могат да публикуват всички клиенти на каталога Полиграфия Инфо с VIP и Стандартен абонамент;
  • Dotbrain може да ви бъде полезен с дългосрочен ангажимент от наша страна да ви предлагаме качествени кандидати, които са се отличили от останалите;
  • всички предлагани кандидати са преминали предварително интервю или/и тест;
  • можете да използвате Dotbrain, за да тества избрани от вас кандидати за работа с професионалните ни тестове за най-различни работни позиции или за тест на кандидати без опит за ниво на обща техническа пригодност;
  • вижте актуализирана в реално време информация за кандидати търсещи работа.

работа в печатници

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.