Работа в печатния бранш – свободни позиции от 14.09.2020

305
Работа в печатния бранш – свободни позиции от 14.09.2020

Септември месец вече е в разгара си и за печатниците предстоят традиционно по-силни месеци. Мнозина фирми преструктурираха производство, диверсифицираха приходи или просто оптимизираха производствените и бизнес процесите си. Надяваме се повечето с успех, защото винаги сме вярвали, че хората занимаващи се с печат и реклама са едно ниво пред останалите.

Радваме се на всяка положителна вест в тази посока и като цяло сме оптимисти. Такива положителни новини не липсват, купуват се машини, наема се персонал постоянно. Тези процеси не са затихнали. За съжаление в конкретния момент в Dotbrain намаляха или почти изчезнаха обяви за специалисти в професии, които се изграждат с години като например специалисти предпечатна подготовка, технолози, организаторски и търговски позиции. Все още високо е търсенето на опитни хора в широкоформатния печат и ситопечата, сервизни специалисти и др.

В последните месеци на годината очакваме търсенето на кандидати за работа да се увеличи. Платформата Dotbrain оперира основно в гр. София. Приоритетно през нея се търсят основно хора с опит.

Наши клиенти са фирми с ясни условия за работа и с амбиции за бъдещо развитие.

Предлагаме акцент на някои от свободните места за работа от Dotbrain.eu:

Оператор на ситопечатна машина
Търси се кандидат с опит в ситопечат. Стартово заплащане 1400 -1500 лв. Необходими е самостятелно да прави подготовката за печат и да работи на листова полуавтоматична машина.

Книговезци
Търсят се хора с опит, заплата 850 лв – 1000 лв нето.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Работата е на дигитална машина за печат въху текстил. Сред задълженията и работа на каландър. търси се човек с опит в работата с широкоформатна дигитална машина. Заплащане: 1300 – 2000 лв нетно в зависимост от квалификацията на кандиата. Местоположение в източните части на София.

Сервизен техник етикетни машини
Изисква се задължително технически образование, средно или висше, шофьорска книжка и владеене на писмен и говорим английски език. Предлага се допълнително обучение. Местоположение в северозапдната част на София.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Работата е редовна смяна, стартово заплащане 1400 лв нето. Освен печат на широкоформатна машина в задълженията се включват довършителни процеси като лминиране, каширане и рязане. Работно място в широк център.

Сервизен техник етикетни машини
Работата е подходяща за кандидати с походящо техническо образование или такъв с натрупан опит в поддръжката на дигитални машини. Предлага се обучение. Работно място в широкия център. Заплащане според квалификацията.

Оператор за офсетова ролна печатна машина

Работното място е във Варна. Необходим е опит в офсетовия печат, предлага се допълнително обучение.

Вижте пълен списък с актуални 21 обяви тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.
За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е достъпна само за клиенти на Dotbrain

работа в печатници

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.
За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Вижте още:  Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство
Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър

Интернет портал за печатни технологии.