Свободните позиции за работа в Dotbrain – август 2023

3186
Свободните позиции за работа в Dotbrain – август 2023

През август в Dotbrain се предлагат няколко нови работни позиции в различни печатници и рекламни производители в София. Вижте акцент на свободните работни места тук:

Помощник печатар
Позицията е за начинаещи. Предлага се много сериозно обучение за придобиване на висока квалификация в офсетовия и флексопечата.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат с опит в печатница, много добро стартово заплащане. Става въпрос подготовка за печат основно за тясноформатен дигитален печат. Месторабота: източната част на София.

Оператор CTP
Разполагаме с две свободни позиции в източната част на София. На две смени и редовна смяна. Търси се кандидат с опит, но може да се предложи и обучение на желаещ с нужните технически умение и дисциплина.

Щанцьор
Търси се кандидат с опит на Хайделберг цилиндър и/или щанц-машини тип „американки“. Отлично стартово заплащане и бърза актуализация на заплатата. Редовна смяна.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат с опит в печатница, редовна смяна. Познаване на широкоформатен дигитален печат, офсетов печат. Местоположението на позицията е широк център на София. Заплащане: стартово 2500 лв нето.

Търговец
Задължителен опит като търговец. Опит в широкоформатния дигитален печат е голямо предимство. Английски, шофьорска книжка. Предлага се допълнително обучение и заплащане по договаряне.

Помощник ситопечатар
Работа на шестчасов работен ден. Предлага се сериозно обучение в ситопечата. Местоположение: южната част на София. Заплата 1200 лв нето.

 

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

 

Важно за работодателите:

  • Безплатни обяви за работа в платформата могат да публикуват всички клиенти на каталога Полиграфия Инфо с VIP и Стандартен абонамент.
  • Dotbrain може да ви бъде полезен с дългосрочен ангажимент от наша страна да ви предлагаме качествени кандидати, които са ни направили впечатление.
  • Всички предлагани кандидати са преминали предварително интервю или/и тест.
  • Можете да използвате Dotbrain, за да тества избрани от вас кандидати за работа с професионалните ни тестове за най-различни работни позиции или за тест на кандидати без опит за ниво на обща техническа пригодност.
  • Вижте актуализирана в реално време информация за кандидати търсещи работа.

работа като предпечатар

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.