Свободните позиции за работа в Dotbrain – април 2024

593
Свободните позиции за работа в Dotbrain – април 2024

Април месец започва с две търговски позиции, множество свободни места за книговезци, две позиции за офсетови печатари, щанцьор, предпечатар и др. В Dotbrain можете да намерите и дузина качествени кандидати за работа с различни профили, като специалисти в опаковките, предпечатари, технолог, акаунти и организатори производство. Разбира се, в платформата има и оператори на различни печатни и книговезки машини, но те не остават дълго време без добри предложения от работодателите. Вижте акцент на месечните предложения тук:

Мениджър производство
Позицията е за кандидат с опит в организацията на производство. Изискват се задълбочени познания на дигиталния, офсетовия печат и довършителните процеси. Заплащане по договаряне.

Оператор на дигитални машини за печат на сувенири
Търси се кандидат с опит като оператор на дигитални машини. Предлага се допълнително обучение. Стартово заплащане: 2000 лв. нето.

Офсетови печатари
Търсят се кандидат с опит. Имаме няколко свободни позиции. Работа на смени. Заплащане по договаряне.

Книговезци
Разполагаме с няколко свободни позиции за опитни книговезци на различни места в София. Добро заплащане съобразено с опита.

Оператор трансферен печат
Работата е редовна смяна, широк център. Не е на норма, изисква се прецизност и сръчност. Стартово заплащане 1500 лв. нето.

Търговец
Позицията е за кандидат с търговски опит в областта на външната реклама. Заплащане: по договаряне.

Търговец – международни клиенти
Работа с клиенти от чужбина, командировки на редица изложения, търси се опитен кандидат.

Специалист графичен дизайн и предпечатна подготовка
Подготовка за печат и оформление на редица печатни продукти. Редовна смяна. Стартово заплащане 2000 лв. нето.

Щанцьор
Търси се кандидат с опит на Хайделберг „Цилиндър“, „Американки“ и др. Заплащане по договаряне. Работно място в източната част на София.

 

Пълният списък с всички свободни позиции в платформата можете да видите тук.

 

 

свободни работни места в печатници

 

За работодателите

Клиентите на Dotbrain имат достъп до базова информация за кандидати търсещи в момента работа. В момента можем да Ви предложим търговци и калкуланти с опит, специалисти предпечатна подготовка и организатори производство с опит в различни производства.  Фирмите с регистрация в Dotbrain и платени абонаменти в каталога Полиграфия Инфо могат да публикуват безплатни обяви за работа.

 

 

 

Повече информация на тел.: 0878 000 148 или на email: office@dotbrain.eu. Ако разполагате с акаунт в Telegram, работодател сте или търсещ работа, можете да се включите в групата на Dotbrain и да получавате първи актуална информация.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.