Актуални свободни позиции за работа в печатници (февруари 2022)

2748
Актуални свободни позиции за работа в печатници (февруари 2022)

Остава тенденцията в Dotbrain да се търсят основно кандидати с опит. Най-търсени са операторските позиции. Добро ниво на английски език все по-често е задължително условия за наемане на работа. За съжаление, разликата в предлаганото от работодателите възнаграждение и търсените от кандидатите заплати става все по-голяма, което ще доведе до още по-голям отлив от професиите в бранша. Забелязваме и все по-ниско ниво на базови познания при кандидатите за работа (на основа на провежданите от Dotbrain профилиращи тестове). От друга страна, работодателите не предлагат по-високо възнаграждение за качествени кадри и често предпочитат да наемат некомпетентен кандидат, който да се съгласил да се вмести в определения за позицията бюджет.

Платформата Dotbrain може да предложи кандидати с разнообразен опит и готовност за договаряне на предложените условия. Работим с ограничен брой работодатели, които са гъвкави и могат да предложат добри условия на труд.

Вижте акцент на някои от свободните работни места тук:

Акаунт във фирма произвеждаща опаковки
Търси се кандидат с добър английски. Опит в печатница. Местоположение, западната част на София. Стартово заплащане 1500 лв нето.

Ножар (почасово)
Местоположение – западната част на София. Заплащане по договаряне.

Книговезец
Работата е редовна смяна с местоположение източната част на София. Търсят се кандидати с опит. Стартово заплащане 1000 лв нето. Актуализация след първия месец.

Оператор на дигитални печатни машини
Издателство търси оператор на машини за производство на книги в малки тиражи. За предпочитане оператор с опит на дигитална печатна машина и довършителни машини. Работно място: Дружба. Нетно заплащане: 1500 лв.

Оператор на ролна дигитална машина за етикети
Търси се кандидат с опит в листовия или ролния дигитален печат. Работата е на смени по 12 часа. (2х2). Предлага се допълнително обучение. Заплащането е според стартовите умения на кандидата (1500 – 1900 лв нето). Местоположение: източната част на София.

Техник за ел. поддръжка на машини в печатница
Търси се кандидат с опит като електротехник. Редовна смяна. Опитът в ел. поддръжката на печатни машини е предимство, което ще окаже влияние на стартовото заплащане. Местоположение: източната част на София. Заплащане: по договаряне.

Технически сътрудник
Задължителен опит в широкоформатния печат и добър английски. 2500 лв нетна стартова заплата.

Търговски сътрудник
Търсим търговец за международна компания с добър английски или немски език. Очаква се кандидатът да има опит и познания за хартии и мастила. Стартово заплащане: 2000 лв.

Специалист опаковки
Изисква се добро ниво на английски език, кандидатът трябва да е добре организиран, задължително висше техническо или икономическо образование и свидетелство за управление на МПС „В“ категория.

Специалист предпечатна подготовка
Търси се кандидат с опит в печатница. Предлага се допълнително обучение. Заплащане: по договаряне. Местоположение: Източната част на София.

Услугата, която предлага Dotbrain е безплатна за кандидатите за работа.

Пълен списък на обявите вижте тук.
Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена за фирми, които са наши клиенти.
Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

търсещи работа

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани работодатели)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain. Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.

Интернет портал за печатни технологии.