Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 21.11.2018

1469
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 21.11.2018

В платформата се търсят както специалисти, така и кандидати с малък или никакъв опит за конкретни позиции. Преобладават свободните позиции за оператори на всякакви печатни или довършителни машини. В този момент слабо е търсенето на графични дизайнери и специалисти предпечатна подготовка. Сред най-търсените позиции сега са търговци и сервизни техници с английски език.

Акцент на някои от предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu: 

Печатар на печатна машина за самозалепващи етикети
За предпочитане са кандидати с опит на ролни машини, пълни осигуровки, комуникативно място и работа в стабилна фирма.

Акаунт в печатница
Позицията е в една от най-добрите печатници в София. Задълженията съвместяват частично работата на технолог и калкулант. Редовна смяна, много добро заплащане.

Печатар на широкоформатна дигитална машина
Работа на смени, сред задълженията основно са зареждане на консумативи и обслужване на машината. Позицията е подходяща както начинаещи без опит, така и за хора с опит, на които ще се предложи адекватно заплащане според квалификацията.  

Оператор на фреза (рутер)
Две свободни работни места в различни печатници в южната и западнача част на София. Търсят се кандидати с опит за предпочитане на Zund, Kongsberg или др.

Специалист предпечатна подготовка
Проферка на клиентски файлове и подготовка за печат за широкоформатен печат. Стартово заплащане 1500-1600 лв нето. Търсят се кандидати с опит. Работното място е в западната част на София. 

Печатар на офсетова машина
Търси се кандидат с опит на manroland 700, мн. добро стартово заплащане.

Оператор на тясноформатна дигитална печатна машина
Работа на производствена машина на Коника Минолта и участие в довършителните процеси ламиниране, каширане, рязане. Добро стартово заплащане. Търси се човек с опит. 

Оператор на машина за заваряване на винил
Работата е подходяща за чове с опит или без опит. Предлага се обучение. Работното място е в западната част на София. Стартовото заплащане е 800 – 1000 лв нето.

Оператор на дигитална широкоформатна машина Roland
Търси се кандидат с опит в печата на широкоформатни машини до 1,6 м. Опит в работата с Roland машини е предимство. Предлага се обучение за хора с малък или никакъв опит.

Всички актуални обявени 34 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • ситопечатари
  • търговци на печат и печатни продукти
  • книговеци
  • резачи на прав нож
  • сервизни техници

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 

Dotbrain.eu

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Специалист предпечатна подготовка (опаковки)
Кандидатът е с натрупан опит в широкоформатния печат като оператор и като специалист предпечатна подготовка в областа на опаковките. Търси работа като специалист предпечатна подготовка. Отличен английски език.

Графичен дизайнер
Кандидатът е богат опит като графичен дизайнер в издателства, печатници и рекламни агенции. Отлично портфолио и много добър резултат на теста на Дотбрейн за технически умения в областта на предпечата.

Сервизен специалист
Кандидатът е с натрупан опит в поддръжката, ремонта, печат и цветно профилиране на широкоформатни принтери. Търси работа на Сервизен специалист.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидтът е с голям опит в проверка и подготовка на файлове за печат, дизайн, редизайн, работа с база данни, подготовка за персонализация и др.

Специалист предпечат и графичен дизайн
Кандидатът е с дългогодишен опит в областта на графичния дизайн и предпечата. Познава технологичните процеси и е с богат опит в графичния дизайн, включително опит като арт директор.

Книговезец
Търси работа на редовна смяна. Натрупан опит в две печатници, основно ръчни операции. Търси работа като Книговезец.

Графичен дизайнер
Кандидатът е начинаещ в графичния дизайн. Има завършена Академия. Желае да започне работа в рекламна агенция или печатница.

Офсетов печатар
Кандидатът е с натрупан опит на листови и ролни офсетови печатни машини. Търси работа на цялоформатна листова печатна машина.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с голям опит в предпечатната подготовка и е на ниво експерт. Проверка и подготовка на файлове за печат, електронен монтаж и др. Отлично ниво на английски език. Работа с цветопробни системи.

Офсетов печатар
Кандидатът е с повече от 15 години опит като офсетов печатар на половин и цялоформатни машини Хайделберг. Показа много добри резултати на тестовете на Дотбрейн.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с отлични резултати в тестовете ни за предпечатна подготовка. Има опит в работата и поддръжката на web-to-print решения в дигитални печатници.

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 53
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 149
Преминали тестовете ни: 490
Можем да ви препоръчаме: 13 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 294
Регистрирани потребители: 1463

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Вижте още:  Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство

Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.