Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 25.04.2018

1200
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 25.04.2018

През почти изминалия април най-търсени бяха специалистите предпечатна подготовка. За наша радост удовлетворихме повече желания на клиентите на Dotbrain.

В момента преобладават свободни позиции свързани с производството като книговезци, помощник печатари (офсетов печат). Постоянно се предлагат свободни позиции и за ситопечатари. Постоянно търсене има и акаунти и търговци със всякакъв опит. Забелязва се отлив от началото на годината от търсенето на дигитални и офсетови печатари. 

Ето част от останалите свободни позиции в платформата:


Акцент на предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu: 

Книговезец в дигитална печатница
За предпочитане е кандидатът да е с натрупан опит и познания в книговезките процеси. Две смени по 8 часа (втората е до 21.00 часа). Стартово заплащане 700 -900 лв.

Помощник печатар офсетов печат на листова машина
Позицията е за кандидати с опит или без такъв. Работата е в помощ на печатаря на целоформатна листова офсетова машина.

Асистент продажби
Позицията е за кандидат, който няма опит, но има желание да се развива в областта на продажбите на материали за външната реклама. Осигурен транспорт и добро начално заплащане за периода на обучение.

Специалист по системи за управление на качеството
Желателно е кандидатът да е заемал подобна длъжност в други фирми. Осигурен транспорт. Редовна смяна.

Сервизен техник – широкоформатни принтери и плотери
Позицията е подходяща както за хора с опит, така и за желаещи да се обучават с инженерно образование. Задължително е добро ниво на английски език.

Акаунт в рекламно производство
Много добро основно заплащане + % от печалбата над таргета. Работата е основно обслужване на настоящите клиенти на компанията.

Специалист предпечатна подготовка за Пловдив
От кандидатът се изисква много добро ниво на познания в предпечатната подготовка. Предимство е натрупан опит с картонени. опаковки.

Печатар на офсетова машина
Основно изискване е натрупан опит на manroland 700. Работата е на редовна смяна.

Книговезец
Работата е на две смени 8.00 – 17.00 и 10.00 – 19.00 часа. Стартовото заплащане съобразено с опита и стажа на кандидата.

Специалист предпечатна подготовка с френски език
Основно изискване към кандидатът е владеене на френски или английски език на разговорно ниво. Работата е основно подготовка на файлове за печат.  

Всички актуални обявени 28 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • ситопечатари
  • търговци на печат и печатни продукти

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 

подходящи специалисти търсещи работа

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Стажант в печатница
Кандидатът търси работа (платен стаж) на 4 часов работен ден в печатница (офсетов, дигитален , ситопечат) или рекламна агенция. Полиграфическо образование.

Офсетов печатар
Кандидатът е с голям опит като офсетов печатар на различни машини, половин и цялоформатни. Има много добър резултат на тестовете на Дотбрейн за офсетови печатари. С полиграфическо образование.

Офсетов печатар
Кандидатът е с натрупан опит като офсетов печатар на офсетови машини Heidelberg и manroland. Работи на смени.

Офсетов печатар
Кандидатът е с натрупан опит основно на manroland печатни машини. Има завършено средно полиграфическо образование.

Акаунт опаковки
Кандидатът е координирал производството на картонени опаковки. Връзката между клиент и производство. Не е извършвал търговска дейност. Търси много добри условия в печатница или рекламна агенция като акаунт.

Офсетов печатар
Кандидатът има опит с различни модели и марки машини KBA, Heidelberg. Работил е на голямоформатни машини до 8 цвята. Може да работи на смени.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има опит в странирането, подготовката за печат на различни печатни продукти. Опитът му е натрупан основно в печатници. Предлага портфолио като дизайнер. Има опит в поддръжката и оптимизацията на уебсайтове.

Резач на прав и тристранен нож и работа на ВШМ
Кандидатът е с голям опит в работата с прави и тристранни ножове. Работил е ВШМ. Търси работа на редовна смяна.

Книговезец
Кандидатът търси работа на смени. Натрупан малък опит на биговачки, ламинатори и др книговезки машини. Основни познания в работа с Illustrator и RIP.

Търговец
Кандидатът е със сериозен опит като търговец, студени обаждания, срещи , кореспонденция с клиенти, оферти, поддържане на база данни от стари и нови клиенти. Има опит в продажбата на машини за печат.

Предпечатар на половин работен ден
Кандидатът има възможност за работа на половин работен ден. Преминал е тестовете на Дотбрейн. Основно опитът му е в оформлението и подготовката за печат на периодични издания.

Оператор широкоформатен печат
Кандидатът има опит в работата с латексови и солвентни машини. Работи с RIP и познава основни изисквания за подготовка на файлове за печат. Има основни познания във Adobe Photoshop и Illustrator. Желае работа на редовна или смени без нощен труд.

Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 53
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 133
Преминали тестовете ни: 443
Можем да ви препоръчаме: 19 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 277
Регистрирани потребители: 1286

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.