Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 06.07.2020

891
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 06.07.2020

В платформата в последно време се търсят основно хора с опит. Преобладават свободните позиции за оператори на всякакви печатни или довършителни машини. На разположение на кандидатите са и мениджърски и търговски позиции. Разгледайте пълния списък.

Акцент на някои от предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu:

Оператор на персонализираща машина
Необходими са много добри познания в Ecxel, сред задълнията се изисква работа на машина за персонализиране на пластмасови карти. Местоположение в широк център  на София. Предлага се допълнително обучение.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Работата е на дигитална машина за печат въху текстил. Сред задълженията и работа на каландър. търси се човек с опит в работата с широкоформатна дигитална машина. Заплащане: 1300 – 2000 лв нетно в зависимост от квалификацията на кандиата. Местоположение в източните части на София.

Оператор на дигитална машина
Работата изисква работа и контрол на качеството на висок клас дигитална печатна машина на смени. Изисква се кандидатът да има опит на тясноформатна дигитална печатна машина. Местоположение в широк център на София.

Оператор на широкоформатна машина с UV мастила
Машината е рола към рола с воднобазирани мастила с UV сушене. Необходимо е кандидатът да е с опет на подобна или сходна машина. редовна смяна. стартово заплащане 1500 лв нето. Местоположение в северните части на София.


Кандидатът трябва да е с поне 2 години опит в предпечатната подготовка и електронния монтаж, както и с успешно премеинат тест за техническа пригодност на dotbrain.eu. Местоположение в северните части на София.

Сервизен техник етикетни машини
Изисква се задължително технически образование, средно или висше, шофьорска книжка и владеене на писмен и говорим английски език. Предлага се допълнително обучение. Местоположение в северозапдната част на София.

Оператор на машина за топъл печат
Работата изиска кандидатът да има опит като оператор на машина за топъл печат. Редовна смяна, местоположение широк център в София.  Заплащенето е според квалификацията на кандидата.

Ситопечатар на автоматичен и ръчен карусел
Работата е във фирма с дългогодишен опит в печат върху текстил. Кандидатът трябва да има опит в самостоятелната работа на автоматичен и ръчен карусел. Местоположение в източната част на София.

Всички актуални обявени 18 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

Dotbrain.eu
За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е досъпна само за клиенти на Dotbrain

 

свободни позиции за работа 06.07.2020

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултатаи на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Вижте още:  Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство

Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.