Свободни работни места за месец февруари 2021 година

1249
Свободни работни места за месец февруари 2021 година

Предлагаме акцент на някои от свободните места за работа от Dotbrain.eu за месец февруари 2021 година:

Консултант производствен печат
Работното място е в мултинационална компания. Търси се кандидат с технически опит в дигиталния печат. Изисква се добро ниво на английски език.

Акаунт – дигитален широкоформатен печат
Търси се кандидат с опит в обслужването на клиенти. Необходими са познания в широкоформатния дигитален печат. Местоположение на работното място: широк център.

Графичен дизайнер
Работното място е във фармацевтична компания. Работата е свързана с дизайн, предпечат и контрол на печатна продукция. Кандидатът трябва да  има добър английски и да предложи портфолио.

Офсетов печатар
Работата е на четирицветна офсетова машина половин формат. Работното време е на две дневни смени. Търси се човек с опит, като се предлага заплащане в зависимост от квалификацията на кандидата.

Графичен дизайнер
Работното място е печатница в източната част на София. Работата се състои основно в графично оформление на печатни продукти и предпечатна подготовка. Кандидатът трябва да има поне 3 години опит в печатница.

Резач на прав нож (ножар)
Работата е на смени 2х2, предпочита се кандидат с опит. За кандидати без никакъв опит се предлага стартово заплащане 1000 лв нето. Местоположението на работното място е източната част на София.

Вижте пълен списък с актуални 13 обяви тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.
За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е достъпна само за клиенти на Dotbrain

 

кандидати за работа

 

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър

Интернет портал за печатни технологии.