Dotbrain печатно издание 2.0

1768
Dotbrain печатно издание 2.0

Подготвяме за втора година пътеводителя на пазара на труда в рекламното производство

 

Безплатно издание с 48 страници с полезно съдържание, тираж 500 бройки и получатели – печатници, рекламни агенции и рекламни производители. Вижте повече за първото издание от 2018.

Една година след успеха на първото ни издание,  за тази година подготвяме второ. Отново залагаме на качествено авторско съдържание и полезна информация за рекламните производители – различните длъжности в рекламното производство, нива на заплащане, полезни правни въпроси, полезна информация за работодателите  за привличане на най-добрите кандидати.

  • Таргет: печатници, рекламни производители – текстил и външна реклама, рекламни агенции
  • Получатели: собственици, мениджъри и служители на ръководни длъжности
  • Формат: 185мм х 270мм
  • Брой страници: 48 – полезни статии, ПР материали и рекламни страници
  • Тираж: 500 броя
  • Разпространение: 150 броя по куриер, 250 броя по време на рекламното изложение Copi’s 2019 и текстилното изложение TNT Expo  на 25-27 септември 2019 – до изложители и по време на съпътстващите бизнес събития.

За доставчиците на печатно печатно оборудване и материали предлагаме нашите рекламни и ПР страници. Не пропускайте тази възможност – изданието достига до добре таргетирана аудитория – вашите настоящи и потенциални клиенти.

 

 

Можете да покажете имиджова рекламна страница или заедно да създадем статия, която да се впише в полезното съдържание на изданието и да даде добавена стойност на представянето ви.

Срокове за заявка на реклама: до 20 август 2019
Срокове за предаване на материали: до 1 септември 2019 
Срок за готово издание: 25 септември 2019

 

Свържете се с нас за повече информация за рекламните позиции.

0878 100 149

Деси Тодорова

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.