Dotbrain.eu – подбор на персонал в печата

188
Dotbrain.eu – подбор на персонал в печата

Отговори на въпроси – какво точно е Dotbrain.eu, за кого са предназначени услугите за подбор на персонал и защо да ги ползвате.

Dotbrain.eu е платформа, създадена за кадри в печата и рекламното производство. Целта ни е да улесним процеса по намиране на работа на хората, които търсят развитие в този бранш. Платформата работи от пет години и за този период успяхме да съберем на едно място почти 300 работодатели и над 1 500 кандидати за работа. Ние сме лицензиран посредник за работа от Агенция по заетостта.

На услугите ни за подбор на персонал се довериха повече от 150 работодатели, които са ги ползвали повече от веднъж. С наша помощ на работа в бранша за назначени над 500 души – дизайнери, специалисти предпечат, оператори, печатари, книговезци, акаунти, търговци, технолози, мениджъри производство, управители, технически сътрудници, офис организатори, маркетинг специалисти.

Услугите ни са полезни не само за големи печатници, които могат да си позволят наемането на посредник за работа. Ние работим и с най-малките фирми в бранша, независимо дали имат нужда от един, двама или десет души персонал.

Работим по заявка за всяка позиция, която работодателят обяви. Това, което ни отличава от останалите агенции за подбор на персонал е, че ние разбираме в детайли печата и рекламното производство. Това доведе до създаването на наша собствена база от специализирани тестове за оценка на знанията и уменията на кандидатите. Тестовете ни са създадени от професионалисти за професионалисти и могат да бъдат персонализирани спрямо нуждите на всеки работодател и спецификата на собствения му бизнес.

Полезност
Спестяваме ви време от преглеждане на неподходящи автобиографии, които обикновено получавате в сайтовете за работа.
Предварително сме подбрали за вас активно търсещи работа, които получавате в базата. Срещате се само с активни кандидати. Виждате какво иска и не иска кандидатът.
Спестяваме ви време като предварително знаете очакванията му за заплата. Скъсяваме цялостния процес по издирване на подходящи специалисти. Можете много по-бързо и лесно да организирате интервюта.

Каква бройка хора да очаквам? Ами, ако не намеря подходящи кандидати?
Нашата работа е събираме на едно място специалистите в бранша. В момента в платформата ни има регистрирани над 1 500 души.
От тях в настоящи момент активно търсят работа около 300. Те са в различни градове, кандидатстват за различни длъжности, работят или са в процес на смяна на работното място.

Не очаквайте от нас количество – едва ли имате нужда от десетки автобиографии.
Очаквайте от нас качество – нашата цел е да ви предложим малък брой кандидати, но те да са точно са вас. Също така изборът е двустранен процес – както вие избирате, така и кандидатите избират вас.

 

Давате ли гаранции за кандидатите, с които ме свързвате?
Dotbrain.eu гарантира правилната предварителна селекция на кандидатите по автобиография, образование, опит и изисквания.
Тези, които са преминали наши тестове, са обозначени и към техния профил имате допълнителна информация за това дали декларираните знания в автобиографията отговарят на истината. Ние имаме ангажимент да предложим и организираме интервюта със селектираните кандидати. Останалата част от работата по избор, провеждане на интервюта и решения кой да наемете, е ваша отговорност. Ако наемете кандидат, имате 1 месец, в който да прецените дали желаете да го задържите.

Какво включва нашата работа?

  • ние публикуваме обяви за работа;
  • селектираме и интервюираме кандидатите на живо;
  • провеждаме професионални тестове, персонализирани за вашата обявена длъжност;
  • събираме препоръки от бивши работодатели и колеги;
  • насрочваме интервюта и отговаряме за тяхното провеждане;
  • даваме гаранция от един месец, докато решите дали да задържите кандидата;
  • до вас сме през целия процес и се грижим за всички детайли, докато вземете вашето решение;

 

За контакти и запитвания:
office@dotbrain.eu
0878 100 148

Интернет портал за печатни технологии.