Арагорн представя хибриден текстилен принтер DGI FH-3204

958
Арагорн представя  хибриден текстилен принтер DGI FH-3204

Принтерът ще бъде акцент на щанда на фирмата по време на текстилното изложение TMT Expo на 25-27 септември в Интер Експо Център.

По време на международното текстилно изложение ТМТ Expo, заедно с изложението  за печат и реклама  COPIS, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център – София, Арагорн ЕООД ще покаже много нови продукти.

Акцент на това изложение ще бъде представянето на иновацията при дигиталния текстилнен печат а именно: ХИБРИДЕН ТЕКСТИЛЕН ПРИНТЕР DGI FH-3204 С РАБОТНА ШИРИНА ДО 3.2 МЕТРА.

Принтерът е иновативен с това, че може да печата директно върху плат или върху сублимационна хартия с ширина на медията до 3,2 метра. Печатащите глави са индустриални – Kyocera – 4 броя, което допринася за постигането на високи скорости на печат от почти 100 квадратни метра при 4-пасов режим.

 

За да може да се трансферира напечатана хартия или да се фиксира директно напечатаният плат, е най-подходящо да се използва каландър. Специално за изложението ще бъде демонстриран каландър на най-реномираната марка – Monti Antonio, които тази година празнуват 60 години от своето създаване.

КАЛАНДЪР ЗА ТРАНСФЕР И ФИКСАЦИЯ MONTI ANTONIO МОДЕЛ 72-3600 С РАБОТНА ШИРИНА ДО 3.4 МЕТРА

Ще бъде демонстриран и най-новия сублимационен принтер на Японския производител Mimaki TS55-1800, който се очаква на направи (р)еволюция при текстилния печат.

Основните преимущества на този модел са възможността за зареждане на мини джъмбо ролки с хартия, високият капацитет на резервоарите с мастило, както и ниската му цена, която ще разберете по време на изложението.

 

Заповядайте от 25 до 27 септември, включително в сградата на Интер Експо Център София, Зала 1, Щанд С2.

Вече 16 години Арагорн е водещ доставчик на решения за сублимационен печат.
Клиентската мрежа обхваща целия Балкански регион. Фирмата представлява всички водещи брандове от този сектор – MS, Roland, Mimaki, Monti Antonio, DGI, Kiian, J-teck, Secabo, TransJet, Georg + Otto Friedrich, Wasatch, Ergosoft и др.

 

Източник: Арагорн

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.