Високоскоростна модулна система F21XX за директен печат върху текстил

887
Високоскоростна модулна система F21XX за директен печат върху текстил
Spread the love

FACTOR.BG предлага решение за директен печат на големи тиражи тъмен и светъл текстил, с уникална мащабируемост на производителността и надеждността, при изключително достъпни цени за стартова конфигурация.

Машината е разширяема с еднотипни модули, които се добавят към първоначалната база, за постигане на по-висока скорост на печат.

Този уникален подход позволява стартирането на дейността с минимална инвестиция и постепенно увеличаване на възможностите, при нужда и при финансова възможност.

Така инвеститорът запазва контрол върху разходите и минимизира риска, без да губи стратегически предимства, какъвто би бил случаят, ако се закупи конкурентен индустриален принтер.

Примерна конфигурация, на стойност под 49 000 Евро, с 5 печатащи глави, всички конфигурирани за печат с бяло и цветно мастило, би осигурила следната производителност (изображение А4 – 21/30см, хоризонтално разположено):
– светъл текстил, без бяла плоча – 300 изделия на час
– тъмен текстил, с бяла плоча и цветен слой и highlight на бялото при печата на цветния слой – 150 изделия на час.

И в двата случая става дума за печат с комерсиално качество, стандартно за продажба.

Възможно е системата да се конфигурира за печат само с цветно мастило (двоен CMYK), ако се очаква да се използва само за печат върху светъл текстил. В този случай, максималната скорост на печат би достигнала 500 изделия на час!

Максималното печатно поле е 40/50 см.

Друго важно предимство на системата е нейната надеждност – при повреда в някой от допълнителните модули, системата продължава да работи безпроблемно, без никакво влошаване на качеството, единствено с пропорционално по-ниска скорост. При система с 5 печатащи глави, системата остава функционираща дори и при повреда на 4 от 5-те модула, като в този случай скоростта на печат ще бъде 60 броя изделия от светъл текстил (без бяла плоча) и 30 броя изделия от тъмен/черен текстил, с бяла плоча, цветен слой и бял highlight.

 

модулна система F21XX

Системата е базирана на новия текстилен принтер от Epson – SureColor SC-F2100, който моментално се превърна в истински бестселър – не само в България, но и в цял свят. Дори и в момента производствените възможности догонват заявените от клиенти машини.

FACTOR.BG ще покаже Epson SureColor F2100 и модулната система F21XX на изложеието COPI’S, в зала 2, на щанд Б1 – точно срещу централния вход на залата.

За повече информация:
www.factor.bg
info@factor.bg
0899 878319
Георги Чакъров

Биографична информация