Високоскоростна модулна система F21XX за директен печат върху текстил

902
Високоскоростна модулна система F21XX за директен печат върху текстил

FACTOR.BG предлага решение за директен печат на големи тиражи тъмен и светъл текстил, с уникална мащабируемост на производителността и надеждността, при изключително достъпни цени за стартова конфигурация.

Машината е разширяема с еднотипни модули, които се добавят към първоначалната база, за постигане на по-висока скорост на печат.

Този уникален подход позволява стартирането на дейността с минимална инвестиция и постепенно увеличаване на възможностите, при нужда и при финансова възможност.

Така инвеститорът запазва контрол върху разходите и минимизира риска, без да губи стратегически предимства, какъвто би бил случаят, ако се закупи конкурентен индустриален принтер.

Примерна конфигурация, на стойност под 49 000 Евро, с 5 печатащи глави, всички конфигурирани за печат с бяло и цветно мастило, би осигурила следната производителност (изображение А4 – 21/30см, хоризонтално разположено):
– светъл текстил, без бяла плоча – 300 изделия на час
– тъмен текстил, с бяла плоча и цветен слой и highlight на бялото при печата на цветния слой – 150 изделия на час.

И в двата случая става дума за печат с комерсиално качество, стандартно за продажба.

Възможно е системата да се конфигурира за печат само с цветно мастило (двоен CMYK), ако се очаква да се използва само за печат върху светъл текстил. В този случай, максималната скорост на печат би достигнала 500 изделия на час!

Максималното печатно поле е 40/50 см.

Друго важно предимство на системата е нейната надеждност – при повреда в някой от допълнителните модули, системата продължава да работи безпроблемно, без никакво влошаване на качеството, единствено с пропорционално по-ниска скорост. При система с 5 печатащи глави, системата остава функционираща дори и при повреда на 4 от 5-те модула, като в този случай скоростта на печат ще бъде 60 броя изделия от светъл текстил (без бяла плоча) и 30 броя изделия от тъмен/черен текстил, с бяла плоча, цветен слой и бял highlight.

 

модулна система F21XX

Системата е базирана на новия текстилен принтер от Epson – SureColor SC-F2100, който моментално се превърна в истински бестселър – не само в България, но и в цял свят. Дори и в момента производствените възможности догонват заявените от клиенти машини.

FACTOR.BG ще покаже Epson SureColor F2100 и модулната система F21XX на изложеието COPI’S, в зала 2, на щанд Б1 – точно срещу централния вход на залата.

За повече информация:
www.factor.bg
info@factor.bg
0899 878319
Георги Чакъров

Интернет портал за печатни технологии.