Два нови режещи маси за текстил от Summa

953
Два нови режещи маси за текстил от Summa

Водещият производител на режещи плотери Summa представи два нови размера на плоските си довършителни системи. F3232 и F3220 са базирани на доказаната технология на Summa и са насочени към широкоформатния дигитален печат.

F3232 F3220 summa

 

В света на широкоформатния печат най-масовите размери текстилни принтери работят с ширина на печат 3.2 m, за да могат да печатат на големи роли материал. Двете нови плоски системи за  рязане F3232 и F3220 също имат ширина от 3.2 m. Това ги прави идеално допълнение за обработка на популярни размери за печат с лекота и прецизност. Това позволява създаване на ефективен работен процес с безкрайно разнообразие от възможности.

Geert Pierloot, маркетинг мениджър на Summa, изтъква: „Новите размери плоски системи позволяват разнообразни възможности за довършване, най-вече за текстилната индустрия. Заедно с представения наскоро High Torque Rotary Module (HT RM), 3232 и F3220 са идеалните решения за текстилния пазар за работа с всякакви тъкани, знамена и банери.“

Бърза работа с плоскости
Новите машини предлагат предимства не само за компаниите в текстилната индустрия. Те са подходящи и за все по-популярния размер плоскости от 3 m x 2 m.
F3232, който има работна площ от 3.2 m x 3.2 m, има една изключителна функция – Summa Tandem Mode. Тя увеличава производителността като използва алтернативно предната и задната зона на режещата маса. Това решение е най-ефективно при работа с плоскости с размер 1.5 m x 3 m.

Всички съществуващи инструменти и модели на F сериите на Summa са проектирани за съвместимост с всяка от машините от серията. Това позволява високо ниво на гъвкавост за работа с всички типове материали и предлага висококачествени решения за производство на табели, текстил и други печатни материали.

Източник: summa.eu
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.